Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich na forum, Jasobietylkobuduje to nick używany przeze mnie w grze minecraft, którą nagrywam i strimuję na twichu.
Wymyśliłem sobie Kwadratową Oazę jako dodatek do życia codziennego, mam 30 lat i staram się to robić profesjonalnie, nie ma tam wulgaryzmów czy przemocy, także można spokojnie tą hmm twórczość pokazać dzieciom. Dziś już odcinek 7, zachęcam do sprawdzenia, oglądania, subskrypcji kanału bo dla każdego początkującego yt to bardzo istotna sprawa, z góry dziękuje za każdy rodzaj aktywności i życzę mile spędzonego czasu u mnie. pozdrawiam Jasobietylkobuduje
link do kanału Kwadratowa Oaza
link do twitcha konto Twich jasobietylkobuduje
odcinek 1 : prolog
pepe [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 24 Wrzesień 2016, 13:35
Cześć,
akurat minecraft nie jest moim wymarzonym tytułem ale jakiś czas temu też trochę pograłem. Ba! nawet serwer prywatny hostowałem, razem z bratem i kuzynem każdy z nas coś tam budował. Gra jednak już mi się znudziła - zwłaszcza bez żadnych widocznych modyfikacji mechaniki i otoczenia.
Tak czy inaczej
witaj na forum Polishseamen
może zainteresujesz sie wspólnym graniem w serię SH, DW lub tekstową grę forumową Admirałowie Arktyki?
Życzę dużo subskrybentów i zapału przy tworzeniu filmów
Imię: Jasobie
#3 Wysłany: 24 Październik 2016, 20:51
Witam po miesiącu Drodzy moi przyszli Oglądacze, mam już 22 odcinki, większość się zniechęca po paru, ja się dopiero rozkręcam, przez ten czas nabudowałem sporo, a dziś wstawiłem odcinek specjalny, oprowadzam w nim po całej Kwadratowej Oazie jak i zdradzam pierwszą z licznych niespodzianek dotyczących kanału. Zrobili byście mi wielką przyjemność jakbyście do mnie zawitali i zagościli bo będzie się działo, dzisiejszy odcinek to przedsmak tego przedsięwzięcia, Pozdrawiam gorąco bo zimno Jasobietylkobuduje!
#6 Wysłany: 2 Marzec 2017, 14:18
Witajcie, już pół roku nagrywam, jest już 70 odcinków i właśnie dzisiejszy 70ty opowiada o i pokazuje całą Kwadratową Oazę. Już niedługo pierwsze Kwadratowe autografy czyli budowle różnych youtuberów ubarwione w wywiad, który z nimi będe przeprowadzać podczas odcinka z budowy, oraz już zaczęte WidzówX czyli konstrukcje moich oglądaczy w Kwadratowej Oazie. Zapraszaqm na kanał i zachęcam do aktywności. Pozdrawiam Jasobietykobuduje - Jasu
Link do 70tego odcinka specjanego, Hej;) https://www.youtube.com/watch?v=eL5DhPIB8bg
#7 Wysłany: 9 Maj 2017, 15:31
Pierwsze q&a na kanale oraz podczas odcinka pierwsza prezentacja mojej wieży Eiffla (tylko jej fragment, zrobię cały odcinek ale jeszcze chwila;)) Jest już także pierwszy kwadratowy autograf, a w połowie maja kolejny. Pozdrawiam i zapraszam Jasu
https://www.youtube.com/watch?v=T1EmPNK1WzA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum