Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 18 Wrzesień 2015, 09:26 Szarowilkowy Kubek! I ty możesz go mieć!
Szare Wilki się zakończyły. Niby zostaną na forum i w naszej pamięci, ale powoli będziemy mieć je tylko we wspomnieniach. Co zrobić, aby pamiętać, że toczyła się taka gra? Na przykład co rano napić się kawy z Szarowilkowego Kubka!
Kanaron dostaje ode mnie jeden taki Kubek jako nagrodę.
A czy ty chcesz także mieć?
Daj tylko znać Finkowi, a zamówi ci!
Jeżeli odbierzesz potem Kubek od Finka, Kubek będzie kosztował tylko 15zł! (oferta ważna do niedzieli, gdyż w poniedziałek zamawiam Kubek)
Jeżeli chcesz, aby Kubek dotarł na twój adres, daj mnie znać, a za jedyne 28zł Kubek powędruje do ciebie (nadruk z pliku wysokiej rozdzielczości, nie tego, poglądowego poniżej)!
Nie zwlekaj! Zapisz się już dziś na Szarowilkowy Kubek! Tyle wspomnień w jednym Kubku!
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 18 Wrzesień 2015, 09:35
Się piszę i wpadnę do Ciebie po niego na rowerze. A ponieważ jak wiesz ciężko u mnie z czasem, to prześlij mi na PW swój nr konta, abym nie zwlekał z długami
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#7 Wysłany: 26 Maj 2017, 22:07
Odbieram, jadę i jadę i ... dojadę
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#12 Wysłany: 27 Maj 2017, 10:15
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Raczej skąd Jacek dojeżdża? Bo on chyba z Chin jedzie (a mógł go Kanaron paczką wysłać )
Ale, że kubek do Jacka, czy Jacka do Polski? Bo z drugą opcją mógłby pojawić się problem, prawdopodobnie gabaryty i masa paczki zainteresowałaby urzędników i by mi go oclili, musiałbym płacić jeszcze 3% cła. A jeśli wartość paczki przekraczałaby 50$ to jeszcze by dorzucili 23% VAT
#13 Wysłany: 28 Maj 2017, 18:02
Dobra, dobra. Rozumiem wszystkie aluzje. Z "bejzin" wcale nie jest tak daleko do Dąbrowy . Obiecuję, że dojadę wkrótce. Jak tylko będzie pogoda
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 28 Maj 2017, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Jacek! Jutro bierz coś do Bielska, aby Kubek się zmieścił!
Bo już mam go powoli dość (strasznie wnerwia ciągłym dopytywaniem "Kiedy Jacuś mnie zabierze do domu?")
#15 Wysłany: 15 Wrzesień 2017, 20:43
Jasne .
Wreszcie go odbiorę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum