Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 18 Sierpień 2018, 17:54 A może zagramy w SH5?
Cześć!
Niedawno dołączyłem tutaj i chciałbym was poznać. I uważam, że najlepszym sposobem byłaby partyjka w jakąś grę. Co powiecie na godzinę 19 w niedzielę 26 sierpnia? W Silent Hunter V
Wskrześmy tą serię, aby znów była grą na długie wieczory!
Do gry będą potrzebne Radmin VPN oraz modyfikacja The Wolves of Steel 2.2.6!
Gramy na poziomie realistycznym Zapraszam również na discorda Będzie niezmiernie miło i rozmawiać i grać Zapraszam bardzo serdecznie!
Bdsfez tytułu.png Modyfikacje które wybieramy z The Wolves of Steel
Plik ściągnięto 5942 raz(y) 3.53 KB
_________________ Okręt, jest świetny. Ale bez załogi, to nieruchoma kupa złomu...
Ostatnio zmieniony przez Rudzik_Mkka 18 Sierpień 2018, 18:00, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 18 Sierpień 2018, 21:45
Myślę, że zagram
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Dobra spróbujmy 28 sierpnia! Bo widzę że nikt się nie zgłosił... Wszystko takie same 19 zaczynamy. Tylko proszę żebyście byli Byłoby miło, a dawno nikt nie grał w sh5 na tym forum i chciałbym to zmienić W końcu od tego zaczynaliśmy? Co nie?
_________________ Okręt, jest świetny. Ale bez załogi, to nieruchoma kupa złomu...
Ostatnio zmieniony przez Rudzik_Mkka 26 Sierpień 2018, 20:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum