Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 15 Czerwiec 2019, 22:09 WHITE CYCLONE
Dzisiaj poplynelismy sobie z kolgegami z
Na starcie bylo NAS
JA, Magda PL_Anne Bonny ora Rafal PL_Gooferus poplynelismy na LA reszta na okretach typu AKULA.
Rozpoczelimsy w duzym rozrzucie
ale rozkaz to rozkaz PLYNAC na POLUDNIE!!!
zwrot i jazda..
Namiar na narrowbad sie zgadza za OIL tankerem slychac okret ktory chce sie schowac
Dalej poszlo szybciutko Goorf zostal zatopiony ale odpalil torpedy jak i PL_Anne niestety mnie zabraklo neta,,, wiec zostawmy dalsza historie tego patrolu Magdzie i rafalowi...
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 15 Czerwiec 2019, 23:00, w całości zmieniany 3 razy
Wczoraj rozegraliśmy misje z naszymi przyjaciółmi ze wschodu
Zebrało nas się "siedmiu wspaniałych "
Startowaliśmy na północy wiec plan był prosty płynąć na południe.
Z chodzę pod warstwę i zasuwam na pełnej, miedzy wysepkami zwalniam i zaczynam szukać .
Koledzy chyba wypościli korundy gdyż sygnały okrętów były bardzo słabo wykrywalnie.
Misille spod wody, krzyżujemy namiary i już moje torpedy płyną w tamtym kierunku.
Z południa łapie słaby sygnał wiec posyłam tam jedna torpedkę która trafia Lynx Of The Sky.
Zaaferowana walką nie zauważam ze dno się zbliża i niszczę okręt , na szczęście chwile wcześniej wykręcam torpedą na namiary wroga, czekam z niecierpliwości czy coś złapie.... i trafia... Cpt. Kyte na dnie .
Dziękuję za wspólną zabawę oraz bardzo fajna atmosferę. Do następnego razu
_________________ Bycie szczerym możne nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale zawsze da Ci tych prawdziwych.
Ostatnio zmieniony przez PL_Anne Bonny 16 Czerwiec 2019, 22:36, w całości zmieniany 1 raz
Zaczynamy misja 3x4 będzie wesoło ... wiec plan jest prosty pokonać przeciwnika.
Po podaniu pozycji płynę takim kursem aby uwaga przeciwnika skupiła się na mnie.
Daje wytyczne Przemkowi i Magdzie gdzie maja płynąć.
Tak jak przewidziałem uwaga skupia się na mnie.
Missile i chwile później już mnie pingają , strzał bardzo celny idę na dno.
Chwile później już na wroga płyną nasze torpedy.
Nie będąc już w grze widzę ze ginie dwóch rosyjskich graczy.
Niestety Magdę atakuje dno wiec cała nadzieja w Przemku.
Ma namiary od Magdy, niestety internet płata mu figla, wiec rosyjska strona wygrywa.
Dla mnie fajna zabawa. Dziękuje wszystkim za udział w misji.
_________________ Traktuję ludzi TAK jak oni traktują MNIE . Proste!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum