Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#1 Wysłany: 3 Grudzień 2018, 18:39 Czy 5ta część jest warta uwagi?
Witajcie po długiej przerwie!!! Mam do Was pytanie odnośnie tego, czy będąc fanem 3ciej części serii - 4ta kompletnie nie "podeszła", mam szansę czerpać radość z rozgrywki w 5tej odsłonie? Domyślam się, że do jakiejkolwiek grywalności będzie wymagać modowania, ale to nie kłopot z Wami na pokładzie Jestem wstanie nabyć 5tkę, ale jeśli tylko po to, aby zaraz odłożyć, to trochę nie w tę stronę Z góry dzięki serdeczne za wszelakie odpowiedzi! Trzymajcie się! Pozdrawiam!
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 3 Grudzień 2018, 21:17
Wart uwagi, jeśli masz mocny komp.
Ale obowiązkowo powinieneś zainstalować mod The Wolves of Steel - który sprawia, że ta część może dać sporo satysfakcji w grze dla pojedynczego gracza.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Siemanko wieki tu nie byłem. Po ostatnim zatopieniu lata trwało zanim wydobyłem z dna mój komputer pokładowy. Teraz szukam po piwnicy starych płyt SSH III i IV ale jakoś słabo mi idzie. Więc wpadłem na pomysł kupna SSH V ale tu rodzi się pytanie czy Stimowa dystrybucja nadaje się do klanowych rozgrywek ?
Pozdrawiam
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 21 Lipiec 2019, 14:46
Steamowa edycja jest trudna w modowaniu. Lepiej kup gdzie indziej.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum