Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Roger
#1 Wysłany: 2 Wrzesień 2019, 21:24 Gdzie są sejwy z GWX?
Ahoj! Właśnie wymieniam kompa. Jestem w kampani GWX gdzieś w w połowie 1943 roku. Sami wiecie, ile trzeba było sie natrudzić, żeby dotrwać ;-) Sęk w tym, że nie mam pojęcia, gdzie mogą być sejwy z dotychczasowej kampanii do zachowania. Głupio tak stracić wszystko. Macie jakieś pomysły? Plik mój komputer/dokumenty/SH3 jest czysty. Używam win 10.
Ale jak otwierasz grę na starym kompie, to kampania istnieje, tak? I możesz wczytać ten save, zgadza sie?
Zróbmy eksperyment. Zacznij grę, zacznij nową kampanię, wypłyń kawałek, zrób save... Czy pojawi się w tym pustym folderze?
Bo jak nie to można znaczyć, ze zapisuje w innym folderze... np. tworzy własną, podobną ścieżkę.
Imię: Roger
#5 Wysłany: 2 Wrzesień 2019, 22:32
No właśnie odpaliłem SH3 i nie ma żadnej mojej kampanii. I tak sobie myślę, że chyba trzeba zrzucić winę na coraz bardziej świrującego starego kompa. Jutro dostaję nowego. Stary robi numery w stylu spontaniczne zamykanie przeglądarek, brak dźwięku, trudności z jego włączeniem, dziwne wykasowanie kampanii z gry IŁ-2, itp. Chyba umiera. Trudno, rozpocznę sobie SH3 GWX od nowa na nowym sprzęcie. Tak czasami bywa. Ale dzięki za odzew :-)
I rozumiem, że nowa kampania na starym kompie tworzy pliki w tym pustym folderze, zgadza się?
Jak tak to znaczy, że pliki zostały usunięte.
Pytanie. Czy w C:\Users nie ma innych użytkowników? Może zmieniła się nazwa użytkownika, a save istnieją w zapisach innego konta? (wiem, to mała szansa, ale warto sprawdzić)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum