Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Lisiu a moge sie dowiedziec jakiego Medala of Honora ? Bo jak Allied Assault to zapraszam na moj fun serwer:
85.114.129.159:30200 [GTS] G-Town Soldiers Fun Server
Tylko ze wersja z patchem. Bo na 1.0 wcale nie ma serwerow, kazdy gra na 1.1 chyba.
Moj serwer tez na patchu stoi.
Marco wiem ze ma, greyfox chyba tez.
Imię: Jacek
Wiek: 42 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 111 Skąd: Stockholm
#23 Wysłany: 30 Marzec 2006, 01:23
Ja też gram w MOHAA Można by się jakoś spyknąć!!??
Oprócz tego gram też w: MU i Colin McRae Rally2.
Mam pamięć dobrą ale krótką więc jak coś sobie przypomnę t o jeszcze dopiszę
_________________ This rifle is my life. 7,62 milimeter FULL METAL JACKET
Zrobiłem małe uaktualnienie...
RED ORCHESTRA - OST FRONT 41-45
SILENT HUNTER 3 GREY WOLVES v1.1c
DOOMSDAY
COMPANY OF HEROES
CALL OF DUTY 2
FACES OF WAR
Ostatnio zmieniony przez nelson7 24 Wrzesień 2006, 14:03, w całości zmieniany 1 raz
Trainz 2004 (tak ja tez lubie kolej i to nawet bardzo bo odkąd tylko pamiętam )
Combat Mission: Beyond Overlord
Freeciv
MSFS 2004
Operation Flashpoint: Resistance
Morrowind
wogole to ja duzo gram
Sever kup sobie Microsoft Train Simulator i sciagnij polskie dodatki, jak np. na mojej stronie www.tsw.kw.pl a bedziesz sie czul dopiero jak maszynista. Trainz to zabawka dla dzieci.
Zgadzam się z Generalem. MSTS jest o niebo bardziej realny, szkoda tylko, że Microsoft anulował swego czasu prace nad MSTS 2, bo grafika w starej dobrej "jedynce" robi się powoli archaiczna
Popieram powyższe!!!
MSTS to jak dotąd najlepszy symulator kolejowy na świecie (jak dla mnie i chyba dla wszystkich znawców tematu)
A z polskimi lokami, wagonami i trasami zabawa jest jeszcze bardziej przednia!!!
No grafa moze juz bardziej powoli jest nudna i stara. Lecz warto zawsze zagrac. Ale niemcy i wszyscy sie staraja aby jak najwiecej wyciagnac z grafy od MSTS-a www.the-train.de warto zobaczyc i sciagnac
Imię: Claude
#30 Wysłany: 27 Czerwiec 2006, 14:49
Temat sie troche zestarzal ale...
Silent Hunter II
Silent Hunter III
Destroy Command (lezy na polce , nie rozfoliowana)
East Front
West Front
Rising Sun
Codename: Panzers Faza II
IL2 (lezy na polce i czeka na lepsze czasy)
_________________ 1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....
Ostatnio zmieniony przez Claude 27 Czerwiec 2006, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
#31 Wysłany: 28 Czerwiec 2006, 14:47
Pewnie masz racje, sam sie domyslam, ze plywanie na DD pomogloby mi w plywaniu na ubootach ale jakos nie czyje klimatu plywania na gorze. Musi tam pewnie mocno kolysac ;-)
Imię: Konrad
#35 Wysłany: 15 Lipiec 2006, 09:43
PL_Claude napisał/a:
Pewnie masz racje, sam sie domyslam, ze plywanie na DD pomogloby mi w plywaniu na ubootach ale jakos nie czyje klimatu plywania na gorze. Musi tam pewnie mocno kolysac ;-)
DC ma zalete plywania nie tylko na niszczycielu i szukania zanurzonych puszek. Na takim BB, albo CA to dopiero jest zabawa, zwlaszcza kiedy zagrasz jako rajder i masz konwoj oslaniany przez kilka - nascie okretow i lotnictwo. Przednia zabawa Stukasom spod bomb uciec. Nie mam czasu na gry tak jak Egon, a teraz jeszcze komp mi siadl wiec w ogole nie moge nic zrobic. Natomiast mam swoje stadko ulubionych tytulow:
Destroyer Command
Silent Hunter II & III
Sub Command
Dangerous Waters
H&D I & II
Emperors Battle for Dune
Mam tez IL2 FB, ale nie mam serca do latawcow.
#36 Wysłany: 17 Lipiec 2006, 12:58
I plywanie na DD wymaga chyba jeszcze jednej waznej cechy - umiejetnosci grania w teamie - to typowa gra zespolowa a ja mam wredny charakter ;-) i bardziej odpowiada mi uboot , tam kazdy jest sobie sam kapitanem i nie musi, nie moze, interesowac sie pozostalym stadem
#39 Wysłany: 22 Sierpień 2006, 23:07
dawno nikt tu nie napisal,
Silent Hunter II
Silent Hunter III
Codename Panzers
Blitzkrieg
Panzer General II
Steel Panther
nieśmiertelna Cywilizacja i HM&M III
Ostatnio zmieniony przez Alf 22 Sierpień 2006, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 280 Skąd: Katowice
#40 Wysłany: 23 Sierpień 2006, 14:49
A to i ja cos dodam :-D podstawa to oczywiscie SH3 nastepnie IL2 z dodatkami nastepnie morrowind oraz gothic2 ostatnio tez odpoczywam przy stubbs the zombie :-) i GTA: SA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum