Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#22 Wysłany: 17 Luty 2009, 22:32
FOX6 i kołcz czy PANOWIE czytali REGULAMIN tego forum???
Jesli nie to polecam REGULAMIN a szczegolnie cos na temat PIRACTWA.
Na razie tylko ostrzegam....
PRZYPOMINAM wszystkim, ze to forum to nie PT czy PIRATEBAY!!!!!!
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#24 Wysłany: 17 Luty 2009, 22:46
fox6 napisał/a:
Staram się omijać ten temat, no ale soundtrack by się przydał i dodam, że z tor... nie da się ściągnąć - transfer zawsze 0
Jak widze dla Ciebie to nie jest problem...
Zasady tego FORUM i tego KLANU sa jasne. Zadnej listosci dla PIRACTWA i dla ludzi propagujacych taki stan.
Dlatego jak na razie dostajesz jedno ostrzezenie
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 17 Luty 2009, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#25 Wysłany: 17 Luty 2009, 23:19
eh... myślałem, że ktoś rzuci linka zanim dostanę ostrzeżenie
Od początku chciałem się tylko dowiedzieć, czy można do ściągnąć zwykłą drogą. Zresztą na początku tematu, są posty z niedziałającymi linkami, przez które można było pobrać ten sountrack.
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 17 Luty 2009, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Zresztą na początku tematu, są posty z niedziałającymi linkami, przez które można było pobrać ten sountrack.
Prawo nie działa wstecz. A skoro nie działają, to nie ma problemu. To posty sprzed 3,5 roku. Zwróć też uwagę, że emotki źle działają. Wtedy były inne zasady, a potem przyszła reforma (jak na stronie poczytasz dziennik pokładowy, to zobaczysz wielkie zmiany na przestrzeni lat. A, że prawo nie działa wstecz i ktoś pominął temat, to wisiał. A nikt ostrzeżeń nie da, bo gdy te posty były pisane, były inne zasady. A od pewnego czasu (poszperaj, kiedy powstał regulamin) są takie zasady.
No i to "liczyłem, ze dostanę linka przed ostrzeżeniem" to wiesz... To takie: "Robiłem z premedytacją, szkoda, że się nie udało". Szczerze to za ten tekst mógłbyś dostać kolejne ostrzeżenie... Bo jeszcze, abyś jak kołcz powiedział "przepraszam". Nie. Pełna premedytacja.
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#38 Wysłany: 19 Luty 2009, 16:00
Cytat:
Up to mighty London came
An Irish lad one day,
All the streets were paved with gold,
So everyone was gay!
Singing songs of Piccadilly,
Strand, and Leicester Square,
'Til Paddy got excited and
He shouted to them there:
It's a long way to Tipperary,
It's a long way to go.
It's a long way to Tipperary
To the sweetest girl I know!
Goodbye Piccadilly,
Farewell Leicester Square!
It's a long long way to Tipperary,
But my heart's right there.
Paddy wrote a letter
To his Irish Molly O',
Saying, "Should you not receive it,
Write and let me know!
If I make mistakes in "spelling",
Molly dear", said he,
"Remember it's the pen, that's bad,
Don't lay the blame on me".
It's a long way to go.
Goodbye Piccadilly,
Farewell Leicester Square,
Molly wrote a neat reply
To Irish Paddy O',
Saying, "Mike Maloney wants
To marry me, and so
Leave the Strand and Piccadilly,
Or you'll be to blame,
For love has fairly drove me silly,
Hoping you're the same!"
It's a long way to go.
Goodbye Piccadilly,
Farewell Leicester Square,
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#39 Wysłany: 19 Luty 2009, 17:19
eeee.... chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Mam przecież tekst!!! Chodzi mi o jej wykonanie, a jest ich dużo, choć w żadnym nie ma pełnej treści piosenki.
Skoro już się wypowiadasz, to miej jakiekolwiek pojęcie o czym piszesz. PEŁNEwykonanie tego utwory nastąpiło w 1915 roku przez Albert Farringtona, a utwór ten możesz ZUPEŁNIE LEGALNIE posłuchać sobie na Youtubie.
A jeżeli byś wykazał trochę inicjatywy i pomyślał, zamiast sadzić 150 postów w koło Macieja na ten sam temat, to ściągnął byś MOD do SHIV z muzyką do gramofonu...
Idę zmierzyć ciśnienie bo chyba mi znacząco podskoczyło...
Mam tylko nadzieje ze wątek będzie można uznać za zakończony.
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Ostatnio zmieniony przez PL_HUBAL 19 Luty 2009, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum