Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#22 Wysłany: 5 Marzec 2010, 17:29
musi ci podejść pod gusta. jest tam naprawdę dużo gadania. podstawą jest fabuła. ja lubię takie gry, gdy najpierw mówisz i ewentualnie potem strzelasz. no i ta filmowa grafika
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#23 Wysłany: 5 Marzec 2010, 19:44
http://gamecorner.pl/game...fect_2_ENG.html
słaba grafika, ale zajefajne porównanie wersji językowych. no niestety, w 90% angielska wersja jest lepsza (wyjątek to Człowiek Iluzja i Joker)
#27 Wysłany: 6 Marzec 2010, 09:52
tekstów dobrych jest dużo. ale! by osiągnąć odpowiedni efekt, twórcy musieli się postarać. mistrzowsko wykonana mimika postaci (to nie Gothic gdzie postać macha rękami zawsze tak samo), głównie w wersji angielskiej odpowiednie akcentowanie.
Dlatego mówię, że pod wieloma względami jest to gra wszechczasów i nie można się z tym kłócić (nie pod każdym względem jest ona ideałem i to wiadomo)
#28 Wysłany: 6 Marzec 2010, 12:08
Cytat:
W pierwszym DLC, darmowym dla wszystkich "abonentów" Cerberus Network, znajdzie się nowy pojazd, dzięki któremu można badać różne planety - poduszkowy czołg Hammerhead. A także kilka dodatkowych misji.
miło że twórcy dają nam darmowe dodatki (na razie)
Those Minerals.mp3
Plik ściągnięto 8588 raz(y) 4.81 MB
me1.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 62.14 KB
me4.jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 65.62 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 6 Marzec 2010, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
#33 Wysłany: 8 Marzec 2010, 21:59
oooo... oczywiście - wiadomo że każdy ma inne gusta. niektórzy wolą symulacje, niektórzy FPSy, a niektórzy RPGi. Są oczywiście tacy, co lubią wszystko, byle by coś sobą reprezentowało ( o sobie piszę)
#36 Wysłany: 9 Marzec 2010, 21:36
dla każdego legalnego i zarejestrowanego gracza, za darmo wyszedł nowy mini-DLC w postaci 1 nowej broni ciężkiej.
http://masseffect.bioware...rsenal/weapons/
ARC Projector
a pod koniec miesiąca możemy się spodziewać nowych misji.
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 9 Marzec 2010, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
#37 Wysłany: 12 Marzec 2010, 23:38
Powiem tak. ukończyłem dziś ME2 po raz drugi. Miałem postać tak jakby dla jaj - zrobiłem wszystko ( a raczej nic) - by ujrzeć najtragiczniejsze zakończenie. Oj było smutno, ale i epicko. Ostatnia misja wyglądała skrajnie inaczej, dzięki podjętym przeze mnie decyzją. Tego oczekuję od gry, pełnej elastyczności i wyciągania konsekwencji z naszych działań (w ME3 też importujemy savy - choć istnieje jedno zakończenie, które kończy grę na poziomie ME2)
wer.jpg Terminator - ocalenie
Plik ściągnięto 12 raz(y) 91.73 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 12 Marzec 2010, 23:40, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#40 Wysłany: 13 Marzec 2010, 10:07
PL_fox6 napisał/a:
Powiem tak. ukończyłem dziś ME2 po raz drugi. Miałem postać tak jakby dla jaj - zrobiłem wszystko ( a raczej nic) - by ujrzeć najtragiczniejsze zakończenie. Oj było smutno, ale i epicko. Ostatnia misja wyglądała skrajnie inaczej, dzięki podjętym przeze mnie decyzją. Tego oczekuję od gry, pełnej elastyczności i wyciągania konsekwencji z naszych działań (w ME3 też importujemy savy - choć istnieje jedno zakończenie, które kończy grę na poziomie ME2)
Tak, jak zginiesz w ME2 to do ME3 sobie nie zaimpletujesz postaci : |
A co do gry, jak zbieracze porywają twoją załoge to im dłużesz czekasz na przeskok przez przekaźnik omega 4 tym potem mniej ludzi bedziesz miał. Jak pierwszy raz grałęm zrobiłem z 5 misji jeszcze i dopiero przeskok, jak drugi raz to grałem jeszcze ho ho po "ukradnięciu" załogi. W 1 przypadku dość duża luczba osób wróciłą na stanowiska, w przypadku drugim nie było nikogo oprócz pani doktor (Chewkas sie chyba nazywała).
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum