Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kwestia uściślenia: wywaliło 2 z 3 graczy. Nieobecni się nie liczą - skoro padł serwer to by ich też w teorii wywaliło.
Kwestia uśćiślenia
Cytat:
25. Warunki przerwania gry rankingowej
Gra przestaje być uznawana za grę rankingową i zostaje przekwalifikowana na sparing lub przerwana w chwili gdy:
- Minimum 50% obecnych w grze dowódców zgłosi na kanale ogólnym fakt zaistnienia lagów.
- Lagi te zostaną zgłoszone przed rozpoczęciem walki (tzn. przed zatopieniem pierwszej jednostki)
- Mniej niż 3 osoby zostaną na serwerze po załadowaniu się gry
- Minimum 50% graczy, którzy dołączyli się do hosta po załadowaniu gry zostanie rozłączonych lub wyrzuconych z gry.
A wiec wyrzuciło 2 z 5.
Cytat:
Cytat:
Myślę że opiekunowie ranku pomogą znaleźć optymalne rozwiązanie.
Chyba maja z tym wiekszy problem niz my
Ok. 30 sekund na Vento. Sugestia - nie zaliczamy patrolu. Jak nikt nie zglasza sprzeciwu to tak zostawiamy sprawe.
Chcę poznać zdanie największego poszkodowanego tego rozwiązania (Davlola), gdyż po anulowaniu patrolu spada na 19 z 6 miejsca. Dodatkowo Davlol miał tylko JEDEN raz lepszy wynik kariery (na 12 przepłyniętych karier)
I nie jak nikt nie zgłosi sprzeciwu, tylko jak wszyscy potwierdzą to zmieniamy. A jak nic nie da się ustalić, zostawiam KIA LICZONY. Ale wolałbym, aby to ustalić.
Jacek. Da się ciebie złapać dziś na Ventrillo? Bo chyba musimy to obgadać, a przez posty średnio to wyjdzie.
I odezwij się na gg do mnie, jak będziesz...Nie mogę siedzieć na Ventrillo, bo siedzę na dwóch, które muszą mieć inne ustawienia dźwięku... I potem resetowanie wszystkiego to dużo roboty. I rodzinka się drze, jak nagle wyskoczy ktoś głośny.... A muszę go ustawieniami specjalnymi ustawiać.
Zebranie kworum osób odpowiedzialnych za ranking ustaliło:
W dniu dzisiejszym ukonstytuowała się wojskowa rada....
zaraz... To nie te ustalenia Te to z Wojtkiem ustaliliśmy dawno temu.
W dniu dzisiejszym ustaliliśmy, że patrol zostanie w formie przedstawionej w raporcie, co wiąże się, że zastosowany zostanie status KIA LICZONY dla rozłaczonych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum