Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 17 Luty 2006, 16:04
AGE OF EMPIRES 3, CALL OF DUTY 2, EARTH 2160, IMPERIUM GALACTICA 2, SUB COMMAND, FALLOUT, TRAINZ 2004 i 2006
No widze Przemo,ze ladna kolekcja gier Tytuly z najwyzszych polek. Fallout...to jest cos -klasyki nigdy nie umieraja, Imperium Galactica tez swoich czasow gralem ale I,Sub Command - widze,ze doswiadczony wilk morski z Ciebie (hehe)podobno strasznie ciezka gierka...a co do Trainza to zauwazylem,ze mamy tu szerokie grono milosnikow koleji i tego typu gierek
No więc coś od siebie,gram w:
-Silent Hunter II
-CS'a 1.6
-Call of Duty 2
-I jeszcze pare lat temu grałem w Tom Clancy SSN
ale płytka mi się zniszczyła.
PL_U-96 słyszałem,że gra w multi w Sub Commanda jest bardzo dynamiczna
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#5 Wysłany: 17 Luty 2006, 16:56
Jesli w wodzie sa torpedy to oj tak bardzo dynamiczna natomiast mozna nawet plywac 4 godziny i nie wiedziec gdzie jest kolega na drugim okrecie
Hearts Of Iron (I i II), FIFA 06,Medal Of Honor AA, a swego czasu troszke w Microsoft Train Symulator, IŁ-2 Strurmovik, Football Menager 2006(na nowsze gry, typy Call Of Duty, itp niestety sprzęt niepozwala )
Imię: Jacek
Wiek: 43 Dołączył: 19 Lis 2005 Posty: 224 Skąd: Środa Śląska
#7 Wysłany: 17 Luty 2006, 18:24
Podobnie jak u PL_Marco sprzęt nie pozwala na nowości (sprzęt domowy bo w akademiku mam.............. 466 MHz procesor i na nim z wami walczę ) ale grywam w moje ukochane:
CYCLING MANAGER,
GRAND PRIX 4,
COLIN MCRAE RALLY
Tak jak w życiu, wszystko co ma kółka
_________________ We Won't Get Fooled Again!!!!
Ostatnio zmieniony przez PL_U-99 17 Luty 2006, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Silent Hunter 2
Destroy Command <- gram, ale nie mogę się przekonać
Microsoft Train Simmulator
Microsoft Flight Simmulator 2004
Hard Truck Pedal to the Metal
Hard Truck Convoy
Kozacy - wszystkie
Age of Empires - wszystkie
OGame.pl : http://www.ogame.pl/
Gotyx : http://www.gotyx.gra24h.pl/
Silent Hunter 3 <--- kupiłem na Alegro i oczekuje z niecierpliwością:)
Alez oczywiscie,ze zna Niestety moj sprzet nie pozwala mi grac w L2:( ale jak tylko sobie zloze nowego kompa to bedzie jedna z 1wszych pozycji jaka zagram:) Tak swoja droga to 'czaje' sie ostatnio na jakiegos MFS tylko jakos nie moge sie zdecydowac czy zakupic starsza wersje np '98 czy moze '02 a moze '04... Tak BTW jesli chodzi o CSa .. skoro jest juz kilka osob to moznaby zaczac sie szkolic i zaczac grac jako grupa/klan 3vs3 na na CB (o ile bedzie wystarczajacy poziom) Zreszta to daleka przyszlosc,a jak narazie musze nabyc CSa i potrenowac bo dawno nie gralem.
Profit masz Age of Empires 3 ? Zapraszam na wspolna gre. Co do CS, mam jeszcze kolege co ze mna w to ciagle gra i jeszcze nastepny z klasy dojdzie. Jak by co ja moge zrobic stronke klanu CS czy cos
Silent Hunter II i III
Destroyer Command
Call of Duty - przeszedlem I z dodatkiem i jestem pod koniec II
Icewind Dale - jedynka juz dawno za mna ,a za dokonczenie dwojki nie mam czasu.
Close Combat - III,IV,V
Sudden Strike - wszystko co wyszlo.
Baldur's Gate I i II
Shogun Total War
Jane's Fleet Command
Championship Manager - najlepsza czesc III,bo reszta to kaszana
Hearts of Iron I i II
Chessmaster
Ostatnio takze wkreciłem sie ponownie w OGame
Niestety ostatnio czasu brak,a kilka tytulow na mnie czeka min. Il-2 Sturmovik,Fallout Tactics,Football Manager 2006 i Final Fantasy VII
Mój sprzęt nie pozwala na granie w nowości, jednak kilka gier da się na nim jeszcze uruchomić. Do moich ulubionych pozycji wirtualnej rzeczywistości zaliczyć można IŁ 2 Sturmowik (ostatnio często pogrywam sobie na HyperLobby nick Cod), dawniej grywałem w Panzer General 3D, Worms Armageddon (ze znajomymi) oraz oczywiście w Silent Hunter II.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum