Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 112 Skąd: Kraków
#2 Wysłany: 12 Czerwiec 2005, 18:54
Fajnie się prezentuje, ale to chyba zupełnie nowa witrynka, bo ilośc informacji uboga (mam nieodparte wrażenie, że autor "zerżnął" informacje o poszczególnych okrętach z www.uboat.net :-))) Nie mam mu tego za złe, wręcz przeciwnie marzy mi się, żeby kiedyś powstał jakiś serwis ze wszystkimi dostępnymi w necie, i nie tylko, informacjami na temat U-Bootwaffe Tu widzę, że jest taka szansa :-)
Wielki plus za wygląd serwisu b. mi się podoba: schludny, nie przytłaczający nadmiarem okienek, banerów (nawet ichj tam jeszcze chyba nie ma), różnych innych informacji jest o tym o czym byc powinno : Ordnung muss sein , nieprawdaż? :-))))
Ciekawe kto jest twórcą tej stronki, rozmówiłbym sie z nim....
Pozdro, Bahr :mrgreen:
_________________ Tuitio fidei et obsequium pauperum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum