Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#1 Wysłany: 14 Maj 2006, 23:56 14.05.2006r godz.21.00-23.00
Dowodcy DD:
PL_Adamus8: USS Benson-przezyl-niestety nic nie ukatrupil
Boolo: USS Brooklyn-przezyl i zatopil PL_Lisia-a co
PL_Marco: USS Bagley-KIA Liczony-w decydujacym momecie dostal blankera
PL_Rapciu: USS Faragout-przezyl i dopadl PL_Hellboya
Dowodcy Sub:
PL_Lisiu: U-698-zatopil mercha ale w poblizu byl Boolo...
PL_HUBAL: U-658-zostal na deser zalatwil Go komp
PL_HELLBOY: U-565-kombinowal,kombinowal ale sie doigral
PL_Skubi: U-823-kamikadze najpierw obowiazkowo pojedynek artyleryjski z eskorta a pozniej przyplynal DD komp i
Pogoda-partial i godz.20.00
14 05 06.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 177.05 KB
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 15 Maj 2006, 01:35
(...)
PL_Lisiu: U-698-zatopil mercha ale w poblizu byl Boolo...
(...)
ehhh dokładnie, wynurzyłem się bardzo szybko i wypuściłem po jednej torpedzie do dwóch merchów i natychmiast "Crash Dive" ale chyba nie potrzebnie strzelałem do tego drugiego mercha bo to zabrało mi jakieś 5 cennych sekund, które (kto wie ) może uratowałyby mi życie bo chwilę później (byłem już na 125m) usłyszałem "bomby głębinowe w wodzie", liczyłem że uda mi się umknąć i być może co najwyżej troche mnie uszkodzą. Jakże bardzo się pomyliłem. Wybuchła pierwsza z rzuconych bomb i ..... TABELKA KOŃCOWA bomba trafiła idealnie w kiosk mojego SUB-a
BOOLO JESTEŚ WIELKI BRAWO
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 15 Maj 2006, 01:36, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin Pomógł: 6 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 250 Skąd: Andrespol/Łódź
#3 Wysłany: 15 Maj 2006, 11:54
Od tego Rapciowego PING! PING! i BUM! BUM! to myślałem że prędzęj mi bębenki w uszach rozerwie niż moją IX ... Chwilowe niepowodzenia tłumaczę dłuższą nieobecnością na morzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum