Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kiedys była mowa o zrobieniu rankingu na temat wojny U-Bootów i moze to dobry pomysł, w grze nie walczymy z U-Bootami wroga to moze powalczymy miedzy sobą co wy na to????? misje sie by zrobiło oczywyscie bez statków moze kilka polskich rybaków na wodzie zeby sie nie nudziło i było ciekawie, widziałem juz cos takiego i fajnie to wygląda kilka kutrów pływało w czasie jak pod wodą toczyła sie walka na smierc i zycie w tedy sam zatopiłem 2 suby i oczywiscie limitowane torpedy:)
_________________ Gość Witam i zapraszam na sparing !!! Sub vs Sub SH3
Pomysł bardzo fajny, ja jestem za. Kilka razy grałem na multi. Plansza którą gościu zrobił lub skądeś miał była super, mianowicie walczyło sie pomiędzy górami lodowymi. (dal mnie bomba)
Tak ze mozemy próbe zrobic na daną godzine mozna na razie 4 lub ilu sie przyłączy zrobic hasło i wykonac jedną batalie, i kazdy sprawdzi na jakim poziomie taktycznym jest bardzo jestem ciewy jacy wyszkoleni ludzie przebywają na forum
_________________ Gość Witam i zapraszam na sparing !!! Sub vs Sub SH3
wiesz ja dawno nie grałem w sh3 wiadomo praca za niedługo egzaminy to człek uczy ale jak to się skończy to powracam z pełną parą wiele zapomniałem i trzeba będzie się uczyć na nowo
Witam wszystkich!
Tak poczytałem sobie i powiem tylko tyle...TA GRA DOPIERO NABIERA UROKU W SUB VS SUB!!! Polecam kazdemu i zapraszam na sparingi. Mapka z tymi kutrami polskimi była testowa ale zauwazyłem ze to strzał w dziesiątke;)
Server "sub vs sub!!!"
[ Dodano: 24 Kwiecień 2007, 10:28 ]
Pozdrawienia dla Akrablaka i argonx-a!!!
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#9 Wysłany: 24 Kwiecień 2007, 16:29
Witam
Ściagacie to http://www.polishseamen.w...&kategoria=sh3, instalujecie w/g wskazówek (Pakiet jednostek do SH III/data) o ok 20. 30 - 21.10 meldujcie sie na Vento w dziale SH III
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum