Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 7 Październik 2014, 10:06 Dźwięk sonaru z Silent Service II do SH3
Witam
Nudząc się chwilę wyrwałem z modułu intra do Silent Service II dźwięk sonaru. Jako, że oryginał był bardzo zasyfiony poddałem go obróbce oraz wygładziłem go w Audacity. Potem na test wrzuciłem go do Silent Hunter 3. Stworzyłem misję testową gdzie ścigają cztery eskortowce (Obława I). Efekt przerósł me najśmielsze oczekiwania. Nie spodziewałem się, że ów dźwięk sonaru tak ładnie spasuje się ze światem SH3. Po prostu dźwięk ów nadaje niesamowitego klimatu w scenach poszukiwań przez eskortę i wymykaniu się z jej łapsk. Jest bardzo podobny do tego z Das Boot-a. Nie jest tak świdrujący ucho i nie męczy jak poprzednie. Po prostu pasuje idealnie do grania
W paczce poniżej macie zestaw następujących folderów i plików:
Folder Bonus: zawiera moduł (muzykę) z intra do Silent Service II. Odpalać w XMPlay lub Winamp-ie
Folder MODS: zawiera dwie misje i wyżej wymieniony przetworzony dźwięk sonaru
oraz dwie misje do testów w Single Player. Folder jest przygotowany pod Generic Mod Enabler
Zagrajcie sobie misję Obława I na test. Wiejcie głęboko i zobaczcie jak Wam się spodoba nowy ale stary dźwięk sonaru w odświeżonej przeze mnie formie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum