Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 8 Sierpień 2018, 23:36 SH4 i windows 10 - rozmowy zacinają grę
Zauważyłem, że w momencie odzywania się członków załogi (np. przy zmianie prędkości, kursu, czy głębokości) gra dość ostro przycina, a że każdą komendę powtarzają 2 osoby to zacinki są bardzo częste. Dodam że grę mam w wersji 1.5.
Czy macie jakieś pomysły jak wyeliminować te zacinania?
Defragmentacja odpada, bo robiłem i nic nie pomogło. Wywalenie z Menedżera zadan wszystkiego co działa w tle również.
Na jakim sprzęcie masz taki problem? Bo na pierwszy rzut oka to brzmi, jakbyś zaduszał komputer, ale to raczej by powtarzało się także w innych programach (SH4 aż tak zasobożerne nie jest).
I jak to powtarzają 2 osoby? Każda komenda powtarza jest raz... Czy chodzi ci, że mówią "yes sir, <komenda>", po czym powtarza się "yes sir"?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum