Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam serdecznie wszystkich pasjonatów broni podwodnej. To mój pierwszy post. Zwracam się do Was z problemem : Niedawno zainstalowałem NYGM tonnage war 2.5 i niemal od razu natknąłem się na buga opisywanego na subsimie jako Crash Dive Blues . Mianowicie po przerwaniu zanużenia alarmowego (np żeby szybko wyprowadzić okręt na peryskopową), okręt
opada na dno jeżeli płynie z prędkością mniejszą niż 5 węzłów. czasami jest też za płytko żeby
dokończyć zanurzenie awaryjne i też trzeba je przerwać. Nie muszę tu nikomu mówić, że nie da się nikomu uciec pod wodą z prędkością 5 węzłów i można tak się bawić do wyczerpania akumulatorów . Pytanie : czy znacie jakiś sposób na poprawienie tego błędu??? Może jakiś plik z poprawką dla NYGM??? W którym pliku konfiguracyjnym jest zapisana wartość głębokości dla awaryjnego zanurzenia ??? (zmiana z 70 na 30 rozwiązałaby problem). Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam !!!!
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#2 Wysłany: 19 Sierpień 2007, 22:04
Witaj na forum.
Ja również gram na tym modzie i powiem szczerze nie zauważyłem, opisywanej przez Ciebie sytuacji. masz tu : http://hosted.filefront.com/TeddyBar - linka do w/w modu i wszystkich poprawek i patchy z nim związanych i spróbuj zassać NYGMUpdate2_6A.7z, lub inne
U mnie natomiast nie mozna przełączać zapalników z uderzeniowych na magnetyczne
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum