Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#1 Wysłany: 9 Wrzesień 2007, 21:41 Różnica w U-Bootach typu VII
Czy jest jakaś znaczna różnica w U-Bootach typu VIIC? Dokładnie chodzi mi o /40,/41/,42.
VII jest moim ulubionym typem i właśnie nim pływam w karierze. Wiem, jaka jest różnica między typem B, a C, ale nie mam pojęcia jakie zmiany zostały wprowadzone w VIIC/40/41/42. No i oczywiście, czy te zmiany są odczuwalne w grze, bo szkoda mi punktów, aby się o tym przekonywać, gdyż zbieram na XXI, jak oczywiście stanie się dostępny
VIIB - uznajmy za standard
VIIC - szybsze zanurzenie, trochę wolniejszy pod wodą*
VIIC/40 - jeszcze szybsze zanurzanie, trochę wolniejszy od VIIB*
VIIC/41 - szybkość zanurzania jak VIIC, więcej torped, szybsza, miniumalnie większa, bez działa
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#3 Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 14:23
tak... instrukcję też czytałem. Chodzi mi o to, czy można naprawdę odczuć różnicę w grze. Podobno np. VIIC/42 był dużo bardziej wytrzymały, ale, czy w SH3 jest to zauważalne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum