Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wie ktoś może w którym miejscu najlepiej przechwycić grupę lotniskowca Shokaku? (proszę o podanie w miarę dokładnej lokalizacji)czy jest to może lokalizacja losowa? Pare razy podchodziłem czekałem parę dni i nic
Najprawdopodobniej grupa uderzeniowa nie idzie kursem , zgodnie z pokazanym obrazem na odprawie . To co mogłem się zorientować to powyjściu z portu kieruje w stronę Manokwari, poczym skreca w kierunku portu Ambon by przepłynąć cieśniną w kierunku Celebes Sea . Możliwe że ten ruch był wykonany ze względu na to że mnie wypatrzyli u podejcia do Celebes Sea i zmienili kurs . Obserwowałem grupę uderzeniową , gdy popłynołem by go przechwycić to im bliżej sie podkradałem tym wzmożony atak lotnictwa był, możliwe że była to ta grupa którą trzeba znaleść ale gwarancji nie daję , będę próbował . Zanim sie przekonałem o trafności tej tezy poszłem ku spotkaniu Z Neptunem.
[ Dodano: 24 Wrzesień 2007, 11:28 ]
Witam
Faktycznie na dzień dzisiejszy moja teza jest najprawdopodobnie w 99% trafna , poraz kolejny poszłem tym kursem co poprzednio i po cięzkiej drodze jak i po kilku potyczkach z lotnictwem napotkałem grupę uderzeniową na czele lotniskowca Shokaku . Jednak nie zatopiłem go ze wzlędu na to że miałem ustawione ręczne namieżanie to w celach edukacyjnych. Po wyczerpaniu Torped , i z uszkodzonym jednym silnikiem Diesla zaprzestałem pościgu. Będę dalej prubował .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum