Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
_________________ "Musze przyznać, że moja wyobraźnia, pomimo iż staram się ją pobudzić, nie widzi dla łodzi podwodnej innego losu, jak tylko doprowadzenie do uduszenia się żywcem załogi i dryfowania w morzu"
Herbert George Wells, brytyjski pisarz, 1942
rozłączenie to nietosamo co kia
tylko problem w tym jak ustalić to czy gracza rowaliły dd czy go rozłączyło
mnie wywalało w róznych momentach przecież internet niejest tak zaprogramowany że wywala jak jest walka
Wywali cię przed walką jesteś nieliczony
Wywali cię podczas walki jesteś KIA, czyli zabity... Spowodowane jest to tymi graczami, co kiedyś mieli "problemy" z netem zawsze wtedy, gdy mieli poważne problemy
no tak ale powiedzmy że jest atak na konwój
ja se atakuje tankowca a dd atakuja sobie innych graczy
w promieniu kilometra niema zadnego dd
i powiedzmy ze w tym momęcie mnie wywala
ale i tak dostane kia dlatego ze dd już atakowały więc możliwe było że to dd mnie "rozłączył" a nie internet
wiesz... Tu już zalezy dużo od hosta... Jeżeli naprawdę byłeś w 100% bezpieczny, to ja bym dał ci przeżył... Ale wiesz... Cięzko to okrełsić... Wszystko zaklezy od sytuacji...
może i tak ale czasami kogoś poprostu waywala bo ma kiepski net i teoretycznie jak go juz wywali to jest bezpieczny bo juz nic niejest w stanie go zatopić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum