Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Na początek dodam do tabelki.
Byłem niewyspany i wściekły (niewypał na Large Cargo i odpłynał). Potem dobiłem jednego troopa. Dalej zobaczyłem płonącego innego troopa uciekającego pośród morza... Nikt nie strzela, DD nie widać, to otworzyłem ogień, uznając, że to może przypadkowe.. Nikt nie czepia się, to strzelam dalej. Troop odpowiedział, czym mnie zaskoczył, bo byłem dość daleko (i pewnie daltego David był zanurzony) ...Strzelam, trafiamy się wzajemnie... (ok 40% mi zabrał)... Trafił mnie, strzeliłem i zobaczyłem fontannę wody... Merch zaczął tonąć, ale gra jeszcze liczy, że żyje i trafiłem go.. mój drugi Troop powinien trafić do Davida i tak go wpisuję... Gdybym wcześniej zauważył fontannę to bym nie strzelił..
:oops: Jeszcze raz przepraszam David ale naprawde nie robiłem tego ze złośliwości. Po prostu widząc sytuację uznałem, że ktoś o nim zapomniał/trafił przypadkowo.
Cytat:
"Ucieczka"
U-BOOTY: VIIB (1939) CZAS MISJI: 1,5 godz
29/05/1940 g. 22:00
POGODA: niebo czyste, lekki wiatr
10 maja 1940 roku niezwyciezona armia niemiecka atakuje Belgie, Holandie oraz Luksemburg. 12 maja francuski front w Sedanie zostaje przerwany. 28 maja Belgia pada na kolana. Okrazone wojska brytyjskie wpadaja w panike. Jedyna szansa pozostaje ucieczka. Od 26 maja w rejonie francuskiego miasta Dunkierka rozpoczyna sie ewakucja droga morska brytyjskich zolnierzy. Pozostawiony sprzet zolnierzy zalega w calej okolicy- licza sie tylko ludzie. Niemieckie wojska atakuja rejon Dunkierki w dzien i w nocy: lotnictwo, piechota, okrety marynarki.
Armia niemiecka ma tylko jeden cel - zadac Brytyjczykom jak najwieksze straty.
ZADANIE: wyweszyc kazdy okret wroga, atakowac bez skrupolow.
--------------------------------------------------------
mission by SD_whiskey111
PL_David - SURV
1 merch 2404
1 troop 8007 (zaliczony Finkowi, choć nie powinno)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum