Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#1 Wysłany: 5 Styczeń 2008, 20:54 BATTLEFIELD 2
Ten tytuł zna pewnie chociaż część z was. Tu zamieszczam kilka linków do filmików mojego klanu. JA w nich wykonywałem 90% stuntów w samolotach bo to moje zamiłowanie.
kiedyś grałem w battlefielda 2, do czasu aż EA postanowiło zrobić z tego maxymalnego arcade dla dzieciarni z USA + dodawać setki medali zamiast łatać bugi...
To co mogę Wam przedstawić to prace mojego dobrego przyjaciela i kumpla z klanu - jasona. Tzw. "Szyderę" każdy gracz bf2 polskiej sceny zna
super gra....osobiście w nią gram i filmy tez spox
A warto kupić?W sumie nie taka droga.Serwery pełne?I ważne dookreślenie pytania,czy pełne ludzi?Bo znam gre gdzie ciągle na boty trafiam.Mówiąc szczerze mnie demo tej gry sie nie spodobało.Tak BT2 jak i tej futurystycznej wersji.To co mnie w tym tytule kusi,to możliwosć stoczenia wielkiej wirtualnej bitwy z samolotami,czołgami,piechotą.Tylko wątpie czy na serwerach jest aż tyle ludzi.Gra już ma swoje lata.Na serwerach pewnie sami wyjadacze.Nowemu żyć by nie dali:)Ja gram w ETQW.Demo mi się spodobało.I gra w sumie też fajna.Ładniejsza od Battelfielda.Trzeba tylko grać na serwerach rankingowych,bo inaczej pełno botów.A w końcu nie po to kupuje się sieciówke by z botami grac,prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum