Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich szarych wilkow
Mam pewne pytanie co do trafficu w SHIII mod GWX.
Zaczailem sie raz w porcie w Kiloni i czekalem cierpliwie az Scharnhorst i Gneisenau wyplyna na operacje Berlin i czekalem i czekalem. Dostalem szyfrogram ze ta operacja sie rozpoczyna a pancerniki jak staly tak staly nadal. Odczekalem caly jeden dzien i nic.
Teraz aktyalnie probuje powtorzyc ta sama operacja tylko ze z Bismarckiem. Jestem aktualnie w Gdansku co jest dosc ciekawe poniewaz z tego co wiem operacja Rheinübung rozpoczela sie w Gdyni i znowu czekam az laskawie doloza do pieca i okrety rusza do Bergen i tez nic. Tym razem nawet szyfrogramu nie dostalem. Mam pytanie czy ktos probowal sledzic okrety, czy one sie przemieszczaja czy tylko znikaja i pojawiaja sie tam gdzie mialy byc danego dnia. Czy bitwa poniedzy Bismarckiem a Hoodem rozgrywa sie podczas trybu kanpani.?
Z gory dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi
Nie czekaj. jak czekasz to jednostka... NIe może zniknąć i się pojawić... A znika "zacumowana" i pojawia się płynąca. Gdybyś czekał powiedzmy w cieśninie Skagerrack to byś zobaczył płynące statki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum