Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 22 Luty 2008, 01:08
jakbyś od razu po wywaleniu Boola napisał że chcesz skończyć gre to nikt by nawet nie myślał o raporcie... ale grałeś jeszcze przez 15 minut i jak Cie już Sheep zatopił to stwierdziłeś że wywaliło 2 DD i nie bedzie liczone...
wystarczyło napisać "wywaliło 2 DD, czy możemy zamienić to w nie-rank" ? ja bym nie miał nic przeciwko, Sheep też na pewno nie ale skoro grałeś dalej bez słowa, to czemu miałby to być nie-rank ?
Na przyszłość Proszę Cię abyś takie rzeczy mówił od razu a nie jak już zatoniesz.....
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 22 Luty 2008, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
hmmm prosze sie tu nie obrażać Dla mnie wczorajsza gra była totalnym zamieszaniem (ale to ze względu że dawno nie grałem )
Nie wiem za bardzo nawet jakim cudem zatopiłem Marca.
Panowie czemu sie obrażacie jak ktoś kogoś zatopi? Dla mnie może nie być w ogóle ranku. Byle by w czasie gry trzymalibyśmy się zasad. To ma być dobra zabawa (przypominam)
Udało mi się wczoraj was skusić na gre i znów sprzeczki panowie to ma być zabawa z rywalizacją a nie sama twarda rywalizacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum