Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam zakupilem dodatek do SH4 - U -Boat Missions i plywa sie oczywisice niemieckimi lodziami i jest jeden bol, zaloga mowi po angielsku. Chcialbym stworzyc lepszy klimat i zrobic cos by rozkazy byly wydawane w jezyku niemieckim, ponoc pliki jest latwo podniemic tylko skad je wziasc ..wiecie cos na ten temat?
Witam zakupilem dodatek do SH4 - U -Boat Missions i plywa sie oczywisice niemieckimi lodziami i jest jeden bol, zaloga mowi po angielsku. Chcialbym stworzyc lepszy klimat i zrobic cos by rozkazy byly wydawane w jezyku niemieckim, ponoc pliki jest latwo podniemic tylko skad je wziasc ..wiecie cos na ten temat?
Na przyklad z SH III.
Wydaje mi sie tez, ze ktos juz nawet poruszal ten temat na forum.
Dziekuje pieknie pliki ok i program do modowania takze ...Zanurzenie alarmowe w koncu z prawdziwego zdarzenia...;). Mam jescze jedno pytanie i nie wiem czy tu je zadawac ale lepiej tu niz smiecic forum. Mianowicie jak pływam na patrolu i po zakonczeniu danej misji dostaje nowe zlecenie , plywam juz miesiac mam 5 -te zadanie i pytanie brzmi czy dostane w koncu rozkaz powrotu do bazy ? cz po prostu musze sam doplyunac do bazy kiedy chce i zakonczyc...
Ostatnio zmieniony przez anasahim 16 Lipiec 2008, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Po prostu wracasz kiedy chcesz... Ja czasami jak zaczynałem patrol i cel mi sie nie podobał albo był zbyt trudny do wykonania (najcześciej zrobienie zdjęć statkom w wrogim porcie) to kończyłem go bez przepłynięcia nawet jednego metra, aby dostać inny cel...
Pozdrawiam
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#6 Wysłany: 14 Luty 2009, 20:38
Najtrudniejsze jest zniszczenie Task Force, bo jak cie wyprzedzi to trudno je dogonić.
Wykonaj możliwie jak najwięcej misji, szczególnie, że większość z nich to rozkazy dot. zatopienia konkretnego tonażu na danym obszarze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum