Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
To pierwsze mieliśmy wczoraj (prawie wszyscy)... Mnie nie chciało na Ubi w ogóle zalogować (a raczej logowało i wyrzucało).. Ale reset kompa pomógł... Podaj mi tylko, czy między tym błędem o ruterze, a tym wcześniejszym widzisz może przez ćwierć sekundy panel serwerów UBi.com?
Ps. Podejrzewam, że to problem z serwerami Ubi, skoro nagle u kilku osób to wystąpiło
sprostowanie dla wszystkich kturzy beda miec podobny problem , problem tkwil w zlej konfiguracji internet explorer i zakarzdym razem prubowal laczyc przez jakis serwer proksy .gra wykorzystywala ustawienia internet explorer chociaz ze korzystam z firefoksa w kturym bylo wszystko poprawnie skonfigorowane
A możesz rozwinąć? Bo ja normalnie łączę się przez zarówno IE, jak i Forefoxa...
Tzn. jak to naprawiłeś (bo podejrzewam, że się udało, skoro tak piszesz)
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#5 Wysłany: 24 Październik 2008, 17:58
Wilku, przede wszystkim gratulacje z powodu rozwiązania problemu. Twój ostatni komentarz rzucił trochę światła na przyczyny wystąpienia całego problemu - a były nimi najprawdopodobniej nasze testy Hamachi pod SH4...
W momencie konfiguracji połączenia VPN, Hamachi wykorzystuje parametry połączenia sieciowego zdefiniowane w przeglądarce Internet Explorer (nawet jeśli domyślna przeglądarka jest inna). Najprawdopodobniej w twoim przypadku parametry gry sieciowej w SH3 nie wróciły do "ustawień fabrycznych" w momencie odinstalowania Hamachi.
Popraw mnie jeżeli się mylę, ale twoje problemy pojawiły się mniej więcej wtedy gdy testowaliśmy hostowanie gier poprzez Hamachi...
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 24 Październik 2008, 18:57 Re: blad
PL_Wilk napisał/a:
sprostowanie dla wszystkich kturzy beda miec podobny problem , problem tkwil w zlej konfiguracji internet explorer i zakarzdym razem prubowal laczyc przez jakis serwer proksy .gra wykorzystywala ustawienia internet explorer chociaz ze korzystam z firefoksa w kturym bylo wszystko poprawnie skonfigorowane
Wilku, zlituj się.
Ja rozumiem, że piszesz bez polskich czcionek, ale...
...ale od tego co tu widzę to po prostu pękają oczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum