Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 67 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 21 Październik 2008, 22:30 Pobieranie spolszczenia do GWX2
Witam !!!Mam pytanie do kolegów forumowiczów ,szczególnie do twórcy spolszczenia do GWX2.Chciałem pobrać z rapidshare i nie chce iść.Co robić?Trzeba za pobranie zapłacić??Jakby ktoś był tak uczynny i mi to wytłumaczł to będe wdzięczny.Znudził mi się ten jezyk angielski.Z napisami polskimi lepiej sie gra.Głosy oczywiście po Niemiecku.Pozdrawiam
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 67 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 21 Październik 2008, 22:53
Wielkie dzięki Kolego!!! Pozdrawiam i biore się za instalacje
[ Dodano: 22 Październik 2008, 00:32 ]
O rany !!!Cieszyłem sie za wcześnie .Pobrałem na pulpit i po zainstalowaniu nie działa .Uruchomiłem JGSME i aktywowałem dwa mody opisane w pliku tekstowym .I nic .Wszystko po angielsku.Może nie tak zainstalowałem?? disc C /program files/ubisoft/Silent Hunter III.
GWX2PL_OLw3_-_Spolszczenie_dla_GWX_2.0__full_.rar
Otwórz:
MODS
Otwórz folder spolszczenie
I tą Datę wrzuć do gry... To ręcznie podmienienie, ale też powinno zadziałać
#5 Wysłany: 23 Październik 2008, 03:58
A może ktoś ma to spolszczenie samorozpakowujące się z plikiem exe??To by było coś.Bo to instalowanie jest ponad moje siły.Jak możecie mi wysłać mailem to prosze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum