Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
KGV is downgraded to BB2 (but gets some gun fixes)
(cenzura)...(/cenzura)
Po prostu mi rece opadaja... Szedlem jak glupi do Illustriusa (magiczne CV4), to przerobili go na CV3 - efekt: na UK pomiedzy CV3 a CV4 jest teraz 19 lvli. Ok, darowalem sobie CVki i postanowilem pojsc w BB i co widze? KGV (sredni BB3) zostanie BB2. Efekt: Pomiedzy BB2 a BB3 bedzie 15 lvli... No nie chce byc zlosliwy ale niech mi ktos powie jak tutaj nabic te kilka ladnych milionow ekspa? UK CV3 raczej daje malo doswiadczenia (lepiej lvlowac na BBku) a QE i RP12ki nie trafiajace w stodole tez niedomaga. Znaczy sie trzeba plakac i placic za gre PBB...
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#5 Wysłany: 23 Grudzień 2008, 20:21
Tak. Tym razem EU sie nie popisalo... W zeszlym roku bylo znacznie lepiej, czyzby EU stracilo rozped Oprocz strzelania bombkami, latania sankami i bombardowania choinkami mamy taki "ostatni weekend miesiaca" przez 2 tygodnie non stop Normalnie bieda...
PS: Skandal Chca oslabic biedne UK
PS2:
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Tak. Tym razem EU sie nie popisalo... W zeszlym roku bylo znacznie lepiej, czyzby EU stracilo rozped Oprocz strzelania bombkami, latania sankami i bombardowania choinkami mamy taki "ostatni weekend miesiaca" przez 2 tygodnie non stop Normalnie bieda...
Ja nie wiem czy to znaczy, ze traca rozped czy tez, ze maja za duzo chetnych (pamietacie jak serwery nie wyrabialy jak byl super exp boost weekend?). Ale z drugiej strony to dali darmowy tydzien dla nieaktywnych (co ciekawe to samo zrobili w EVE Online - tam 5 dni free grania) wiec chyba raczej jednak brakuje a $ na taki even im szkoda...
Cytat:
PS: Skandal Chca oslabic biedne UK
Czy ja wiem czy chca calosciowo oslabic? Bardziej chyba dokoksowac innych. Ale dlaczego musza mi psuc wszystkie koncepcjie rozwoju? Chyba se tree reseta kupie i pojde w Nelsona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum