Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Być może są tu miedzy nami jacyś kolekcjonerzy bądź rekonstruktorzy... Wiec tak na sprzedaż mam Dzwon hełmu M42 hełm jest oryginalny w stanie fabrycznym posiada sygnatury na nakarczku CKI 64 i 4410 rozmiar dzwonu to 64 posiadam rowniez do niego fasunek który jest replika wysokiej jakości rozm 57. powód sprzedaży jest idiotyczny urosła mi głowa wiec hełmu nawet nie zdarzyłem użyć inaczej nigdy bym się z nim nie rozstał i tak mi jego jest żal jeśli by byli jacyś chętni proszę o kontakt zamieszczę jakieś zdjęcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum