Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Arek
#1 Wysłany: 23 Marzec 2009, 17:52 SH3 plus Gwx3.0 brak księgi rozpoznania cywilnych jednost
Mam taki właśnie problem jak w temacie brak książki z cywilnymi jednostkami ?! dodam jeszcze że mam pakiet spolszczenia z Gwx 2.1 wgrany ,a może nie wiem jak ją znależć?
#2 Wysłany: 23 Marzec 2009, 22:34 Re: SH3 plus Gwx3.0 brak księgi rozpoznania cywilnych jednos
van der DUL napisał/a:
Mam taki właśnie problem jak w temacie brak książki z cywilnymi jednostkami ?! dodam jeszcze że mam pakiet spolszczenia z Gwx 2.1 wgrany ,a może nie wiem jak ją znależć?
Cywilne to beda tylko handlowe i pasazerskie - bodajze Handelshife sie nazywaja jak dobrze pamietam... Generalnie sa przed A... i za Z...
#3 Wysłany: 21 Kwiecień 2009, 20:05 Re: SH3 plus Gwx3.0 brak księgi rozpoznania cywilnych jednos
van der DUL napisał/a:
GWX 3.0 praktycznie niewiele różni sięod wersji 2.1. I generalnie polecałbym chwilkę zaczekać i dać chłopakom czas na gruntowniejsze testy. Wówczas ich wynikiem będzie wersja z poprawkami, czyli 3.1 (analogicznie jak przy 2.0 - 2.1).
Ale jak cię korci, to cóż odpal sobie JSGME.exe i usuń polonizację. A grając po angielsku wszystko będzie widoczne, także i ta książka. Tym niemniej polecam cierpliwość. Wkrótce będzie wersja 3.1 i łatka polska do tej wersji z poprawkami.
A swoją drogą wielkie gratulacje dla ekipy robiącej GWX. Super sprawa. Choć ja was nieco poprawiłem, bo ciut urealniłem podkład muzyczny w menu. U mnie na starcie śpiewają "U-Boot Lied". Polecam taką podmiankę. Poczujecie prawdziwy klimacik II wojny. Jak ktoś ma ochotę to wyjaśnię jak to zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum