Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#4 Wysłany: 10 Grudzień 2010, 17:33
PL_Andrev napisał/a:
PL_Pasterzu czy problem na powyższym rysunku będzie "jakoś" rozwiązany w tym twoim modzie, co to w nim dłubiesz?
Model zniszczeń, napraw i mechanika zalewania okrętu została dosyć znacząco przebudowana, ale końcowe wnioski najlepiej wyciągać na podstawie rzeczywistych patroli... Wstępną wersję moda wrzuciłem na serwer tydzień temu. Codziennie zaglądam na Vento około 20:00 ale ekipy SH4 jakoś ostatnio nie widać...
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Ej, no qrcze, przecież też się już wcześniej zgłaszałem do testów tego moda...
Pasterzu, gdzie można pobrać Twój projekt? Dziś niestety nie dam rady ano zagrać, ani hostować, ale to jest kwestia do ustalenia. Piszesz PW do mnie i do Andreva i się jakoś ustawiamy konkretnie. Jak będziemy znali termin to prześle się odpowiednie info do innych zainteresowanych bo na pewno tacy się znajdą.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#7 Wysłany: 10 Grudzień 2010, 20:15
PL_Daritto napisał/a:
Piszesz PW do mnie i do Andreva i się jakoś ustawiamy konkretnie. Jak będziemy znali termin to prześle się odpowiednie info do innych zainteresowanych bo na pewno tacy się znajdą.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#9 Wysłany: 11 Grudzień 2010, 07:51
Nie - nie było ironii.
Po prostu nie grywam ostatnio w nic, (szczególnie że moje SH3 coś sypie) a patrole SH4 są mi szczególnie na rękę (gramy dla przyjemności, a i w każdej chwili można zakończyć grę). Po za tym jestem ciekawy modu Pasterza.
Pytanie tylko jak to instalować - na co i w jakiej kolejności.
Oka, świetnie - zaciągam i instaluję i testuję.
Jak mi mój pierwszy Oficer nie zablokuje portu to dam Wam znać i może się ustawimy na popołudnie - myślę o godzinie od 14-18ej. Wieczór dziś niestety odpada.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum