Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ranking Silent Hunter IV otwarty! Zapraszamy do wspólnej gry wszystkich graczy, którzy chcą pływać wspólnie z nami w opcji gry wieloosobowej przez internet. Nie musisz być członkiem klanu aby z nami zagrać! Ranking jest otwarty dla każdego - wystarczy, że wpiszesz się w tym temacie!
Aby usprawnić naszą wirtualną rozgrywkę proszę wszystkich chętnych, którzy chcą zagrać z nami o wpisywanie swoich namiarów, które ułatwią nam organizacje patroli.
Mamy zapisanych już 16 osób!!! ZAPISUJCIE SIĘ! Czas teraz na młode wilki!
PL_Pasterz
GG: brak
Poczta: brak
Kapitan Pasterz od spraw rankingowych, połamie na Was zęby i torpedy... i uczyni z Was stalowych korsarzy!
Hej wszyscy "nieśmiali" czytelnicy forum zapraszamy was do nas! I Ciebie i Ciebie....samotny nowy graczu Wiem, że dużo z Was drodzy goście czyta nasze forum ale się nie udziela bojąc się wyśmiania, czy też mając nas z jakiś doświadczonych "pro" graczy... To wcale nieprawda! I pewnie mój drogi obserwatorze byłbyś lepszy odemnie i od paru moich kolegów. Niema co czekać, aż przejdziesz samotnie kampanie gdyż między czasie nauczymy Cię razem prawdziwej walki na wirtualnym morzu.W gronie graczy Silent Hunter IV możesz czuć się bezpiecznie. Nauczymy Cię dowodzenia okrętem podwodnym w najbardziej ekstremalnych warunkach bojowych. Jesteśmy przyjaciółmi i służymy Ci pomocą. A przede wszystkim chcemy byś z nami wspólnie zagrał! Jesteś nam potrzebny! Więc na co dalej czekasz? Zaryzykuj, spróbuj - daj znak życia i zostaw do siebie kontakt w tym temacie a my już wprowadzimy Cie dalej. Znajdziesz tu przygodę i ludzi z pasją, która chcą się z Tobą podzielić. Śmiało przyjacielu daj nam znak życia i dołącz do naszej gry. Zapraszamy Cie serdecznie!
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 17 Wrzesień 2008, 17:43, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Adam Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 170 Skąd: Krobia
#9 Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 13:54
No ja też może dołącze ale chyba później. Musiał bym sciągnąć patcha 1.4. A pozatym SHIV na moim sprzęcie nie działa za dobrze (lekko się zacina), jestom mało doświadczonam graczem... Ale co tam namiary moge dać wrazie czego Może uda mi sie coś
Manonixi
GG: 11864861
_________________ Kapitan SHIV USS Trout (KLASY Tambor ) PEARL HARBOR
Kapitan NFEU "~~TAJFUN~~" BB Iowa
Moje GG: 9551848 (chętnie pogadam^^)
Siedem osób do rankingu to już niemała flota Zapraszam wieczorami na Ventrilo do spontanicznych patroli oraz do częstego zaglądania do tego działu. Silent Hunter IV to w miarę świeża gra więc spokojna głowa nikt z nas nie jest jeszcze w niej mistrzem. Startujemy od tej samej poprzeczki
Postaram się międzyczasie zamieszczać wcześniej konkretne terminy stawianych serwerów. W razie problemów z uruchomieniem gry służymy wszystkim pomocom w tym dziale. Zapisy do wspólnej potyczki sieciowej wciąż otwarte dla każdego!
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 19 Wrzesień 2008, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
Chętnie się dołącze do patroli w SH4. Tylko czy mógłby ktoś napisać, o której godzinie jest stawiany serwer?
Mój numer gg: 174863
mail: pablo107@poczta.onet.eu
Do zobaczenia na morzu
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#17 Wysłany: 30 Listopad 2008, 20:28
Chętnie bym pograł Ale mam system w rozsypce miał niezły przelot wirusów xF i mi mikrofon ani nic związane z dźwiekiem nie działa.... Za pare dni jak system juz zrobie dam znac i moge spróbowac pograc.
Musze pocwiczyc strzelanie torpedami : P
Pozdro.
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Wchodźcie wieczorami na klanowy komunikator głosowy Ventrilo to z pewnością jak będą minimum 2 chętne osoby serwer do gry zostanie założony. Gdyby się okazało, że nikogo niema na Vento to proszę spamować moje gg 3210995. Jak nie będę tego dnia w pracy to serwer ruszy
PS. Z początkiem grudnia każda zdeklarowana osoba, która tu zostawiła maila otrzyma na skrzynkę pocztową najbliższe daty gier rankingowych Silent Hunter IV.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum