Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
O co w tym chodzi? To taki wirtualny symulator alkoholizmu czy cio? Widzę, że nawet ranking tam jest. Napisz coś więcej, jakieś doświadczenia po... BTW czy to jest lepsze niż Quake Live?
To symulator zachowań socjo-społecznych, przedstawiony w humorystyczny sposób.
Są nawet walki miedzy graczami.
Walki na które wystawiasz swoje zwierzątko.
Są bandy miejskich oprychów utworzone z graczy online.
Nie ma niestety obrazu 3D - wiec trzeba dużo wyobraźni, ale grywalnosć na wysokim poziomie - gra wymaga poswięcenia dosć dużej ilosci czasu żeby monitować poczynania postaci w którą się wcielasz (choćby zbieranie i sprzedaż puszek ponieważ cena skupu się bez przerwy zmienia)
Trzeba tez monitorować samopoczucie Twojej postaci i jego postępy w nauce i uczeniu się różnych potrzebnych do awansu społecznego atrybutów np: mowa, zdolnosci muzyczne, walka , obrona.
Wskazane jest trenowanie swojego zwierzaka - szczególnie jesli chcesz wystawiać go do walk i na nim zarabiać!!
A jak to sie ma do Queka- Live to nie wiem bo nie znam tego.
To co sam zdążyłem zauważyć w grze opisałem w tym skrótowym opisie.
Dzięks za uwagę!!!
Pozdrówka :>))
[ Dodano: 25 Kwiecień 2009, 05:03 ]
Awans społeczny w grupie warszawskiej postępuje powoli acz skutecznie - absorbuje jednak mój czas, no ale cos za cos.
Przygarneła mnie pod swoje opiekuńcze skrzydła warszawska grupa ,,SF,, :>)
Tak wiec należę już do bandy - a żeby było smieszniej zarekomendowała mnie moja żona!! Która z tą grupą pod innym oznaczeniem w Americas Army udziela sie pod znakiem ,,VSF,,.
Jeżeli zaciekawia kogos moje postepy w menelowaniu to zamieszczam poniżej nowy link.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum