Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Cesarstwo Japonii zagarnęło już Aleuty z zamiarem utworzenia tam bazy operacyjnej. Jej bliskość do wybrzeży Rosji Radzieckiej jak i zachodnich wybrzeży Kanady i Alaski stawia nas w bardzo trudnym położeniu. Nasi sowieccy sojusznicy poinformowali nas o obecności wrogiego konwoju transportującego zaopatrzenie dla japońskiego garnizonu. Rozkazy są oczywiste - zatopić za wszelką cenę.
Udział wzięli:
PL_Andrev - KIA - 15.870 BRT
PL_Lukas - KIA - 0 BRT
PL_Daritto - SURV - 0 BRT
Cóż więcej można dodać? Mała grupa okrętów podwodnych. Wymagający patrol a dodatkowo zjadliwa i agresywna osłona DD`ków swoje zrobiły.
Tabela Końcowa.jpg Na poparcie powyższego:
Plik ściągnięto 13 raz(y) 201.14 KB
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Pasterz 13 Maj 2009, 20:03, w całości zmieniany 2 razy
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 13 Maj 2009, 22:42
Jako że było nas mało, postanowiłem być sprytny. Zaczaiłem się cichuuutko po boku i czekałem. Dookoła majaczyły jakieś czarne cienie. Konwój daleko... ale coś tu się zbliża...
W poszukiwaniu wroga...
Niestety DDki wypatrzyły mnie podczas ataku - podczas sycenia moich nadobnych oczu tym oszałamiającym widowiskiem...
..nie zdążyłem wejść na głębinę i się skończyło jak się skończyło... na 170 metrach, wciąż obrzucany bombami.
Ciężki krążownik klasy Maya tonie w ogniu...
Ale widok płonącego cruisera klasy Maya był tego wart...
Uciekający konwój w kierunku wschodzącego słońca...
Ciekawostka:
MS-Paint kompresuje mi bitmapy z gry do formatu JPG do około wielkości około 80kB.
Tymczasem MS Photo Editor kompresuje te same bitmapy do 200-300kB...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 13 Maj 2009, 22:44, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum