Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 12 Czerwiec 2009, 20:35
Jesli tylko bede znal dokladny termin wyjazdu to zalatwie sobie wolne i napewno pojade
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#5 Wysłany: 13 Czerwiec 2009, 01:10
Witam.
Też bym jechał. Podobnie jak PL_U-96 - musiałbym znać termin wyjazdu jak najwcześniej!
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#7 Wysłany: 16 Czerwiec 2009, 12:52
Witam.
Pytałem swojego szefa - powiedział, że 3-4 dni to nie ma problemu.
Tylko muszę znać dokładny termin wypadu znacznie wcześniej.
Napisałem też do swojego kolegi, który kiedyś też chciał tam jechać. Ale nie wiem czy pojedzie.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
[ Dodano: 17 Czerwiec 2009, 14:16 ]
Witam.
Pozwoliłem sobie na rozmieszczenie Waszego ogłoszenia na kilku stronach:
Virtual Polish Navy / Forum
Sensacje XX Wieku / Forum
www.wp39.pl / Forum
Może znajdą się jacyś chętni, którzy będą chcieli jechać do Laboe-Bremerhaven.
W końcu im więcej ludzi tym lepiej.
P.S. Mam nadzieję, że mnie za to nie rozstrzelacie
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
#11 Wysłany: 22 Czerwiec 2009, 19:02
Witam.
No to 10 już jest!!!
Spóbujcie zachęcić swoich znajomych.
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 22 Czerwiec 2009, 19:05, w całości zmieniany 2 razy
Chętnie się też wybiorę, niesamowita sprawa zwiedzić U-boota Jak będzie znany dokładny termin wyjazdu, być może wybierze się ze mną jeszcze kolega z pracy.
#13 Wysłany: 3 Lipiec 2009, 13:20
Witam.
Ja mam takie pytanie - czy osoba, która ma kontakt z kolegą Hubalem, może zapytać czy wiadomo coś już o terminie wypadu do Laboe - Bremerhaven???
Z góry serdeczne dzięki za odpowiedź.
P.S. Muszę dać odpowiedź swojemu szefowi do 15 sierpnia.
[ Dodano: 20 Lipiec 2009, 11:23 ]
Witam.
No i jak wiadomo już coś z tym wyjazdem???
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens.
#19 Wysłany: 5 Sierpień 2009, 00:41
Witam.
No to teraz czekam na dokładny termin od kolegi HUBALA.
Jak tylko będzie wiedział, niech pisze!
[ Dodano: 6 Sierpień 2009, 16:29 ]
Witam.
Mam nastepujące pytania:
Czy Muzeum Niemieckiej Kriegsmarine - chodzi mi o płyty z nazwiskami poległych marynarzy, oraz wzgórze z pomnikiem w/w też będziemy zwiedzać???
Czy w Kilonii są może w całości schrony bojowe U-Bootów, które można zwiedzić???
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum