Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: WoT Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Reda
#2 Wysłany: 10 Sierpień 2009, 23:55
Pole Wartość
Komputer
System operacyjny Microsoft Windows XP Professional
Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Nazwa komputera APIA4
Nazwa użytkownika Administrator
Płyta główna
Typ procesora Unknown, 1833 MHz (11 x 167) 2600+
Nazwa płyty głównej Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Mikroukład płyty głównej nVIDIA nForce2 Ultra 400
Pamięć fizyczna 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Typ BIOS'u Award (11/12/04)
To mój złom.
Ile za obie jeśli pasują ?
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Ostatnio zmieniony przez Kempczol 10 Sierpień 2009, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 11 Sierpień 2009, 00:14
Witam.
Czy będzie pasowało do Twojego - tego nie wiem.
130 zł za obie. To jest ostateczna cena, poniżej nie schodzę.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Ulubiona Gra: WoT Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Reda
#4 Wysłany: 11 Sierpień 2009, 15:22
Moja cena 100 PLN + kurier.
A dlatego, że drogo sobie cenisz a jak nie sprzedaż za swoją cenę, to przypomnij mi się.
Pozdrawiam.
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 11 Sierpień 2009, 17:28
Kempczol napisał/a:
Pamięć fizyczna 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Jak bym miał coś zasugerować to lepiej dokup sobie takie same lub wstaw całe 2GB nowej pamięci. Różne pamięci "niespecjalnie" siebie lubią. Jeszcze się nie spotkałem żeby obie jednocześnie współpracowały i nie powodowały zwieszeń kompa. Ale może jeszcze mało widziałem.
#6 Wysłany: 11 Sierpień 2009, 17:50
Dziękuję. Teraz już będę miał 3 takie same kości.
3 x 512MB KINGSTON
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#7 Wysłany: 12 Sierpień 2009, 06:48
Witam.
Napisałem poważnie - sprzęt mi chodził rewelacyjnie, w porównaniu z tym co miałem kiedyś. Rzadko kiedy mi się zawiesił.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum