Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Za chwilkę reprezentacja Polski rozpocznie start w ME siatkarzy.
Może zatem zrobimy mały sondaż.
Pozdrawiam serdecznie - Shilton znad Brynicy
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: WoT Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Reda
#4 Wysłany: 3 Wrzesień 2009, 20:10
Obstawiam srebro. Przegrają w finale 2-3.
I zastanawiam się z kim tam będą grać...
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#5 Wysłany: 13 Wrzesień 2009, 18:54
Witam.
Mam nadzieję, że dzisiaj chłopaki wygrają po raz drugi z Francją!!! - Tak jak głosowałem.
Trzymajcie kciuki!!!
Pozdrawiam serdecznie - Shilton znad Brynicy
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#6 Wysłany: 13 Wrzesień 2009, 22:14
MAMY ZŁOTY MEDAL !!! JESTEŚMY MISTRZAMI EUROPY !!!
Imię: Ryszard
#7 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 09:25
Ostatni set oglądałem na dworcu Warszawa Centralna razem z bardzo dużą grupą kibiców. To wielki sukces pomimo że z zespołu odeszło kilku czołowych zawodników
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#8 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 11:01
Chociaż nasi siatkarze potrafią grać i wiedzą co to smak zwycięstwa. Zagłosowałem, że zdobdą złoto, chociaż nie bardzo w to wierzyłem.
Naprawdę możemy być dumni.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum