Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Panowie sprawa jest poważna !
Mój Tagan cuś nie trzyma napiec
Co się w pale nie mieści jak człowiek wydaje krocie na zasilacz tej marki.
Andrev miałem 2 Tagany jeden się zepsuł dali mi drugiego (miałem 420W teraz 500W), straciłem trochę zaufania
stracę kompletnie jak zabiło proca albo płytę.
Oczywiście pójdzie cholera zaraz na reklamacje
linia 12--> 12,87
linia 5--> 4,54 (ponoć AMD ki zasilane są z tej lini i jest nadzieja ze proc dlatego nie startuje)
dziś to ob lukam na starej "codebombie"
linia 3,3V --> jeszcze nie sprawdzona
I teraz sprawa taka czy ktoś nie ma na zbyciu pożyczyć jakiejś zasiłki zastępczej ?
Nie widzą mi się święta bez głównego kompa.
A nie będę zaś kupował specjalnie zasilacza jak mam gwarancje.
Wymóg to zasilenie grafiki, a to stwór mocarny bo potrzeba złącze 6pin do gada.
Nom Tesu, miałeś wtedy nosa jak mówiłeś żeby sprawdził zasilacz.
Ale Ja byłem świecie przekonany że kurde jest ok. Zwłaszcza jak miał duży zapas mocy.
No i firma renomowana, nie przyszło mi do głowy ze się może popsuć
Na bank przez to miałem bluescreeny, a czy SH 3 wywalało także przez zasilacz
to się dowiem niedługo.
Lisiek to jak wpadnie to jeszcze grafikę musi wziąć do w jego zasilaczu nie ma złącza 6pin
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 16 Grudzień 2009, 11:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum