Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 3 Marzec 2010, 17:41 Ludzka głupota
http://fakty.interia.pl/n...ow,1446526,6806
hmmm... nigdy o tym nie słysZałem. głupie, wyjątkowo. ale spróbowałem. tzn. spróbowałem poddusić się tą techniką (bok szyi) - ale jedynym efektem był nagły atak mdłości mi to wystarczy.
oczywiście raz czy dwa, to nie zabijam, ale jak ktoś "bawi" się tak cały czas - to może dojść do obumierania tkanki w naszym organiźmie
"If you keep doing this and you do it more then 28 times, you will die"
Cytat:
Dwa lata temu Centers for Disease Control and Prevention odnotowało 82 zgony związane z tą "grą". Jej popularność może być związana z mylną opinią, że jest ona bezpieczna
Cytat:
tym miesiącu, w magazynie "Pediatrics", badacze ze szpitala Rainbow Babies and Children w Cleveland odnotowali, że niemal jedna trzecia lekarzy ankietowanych nie wiedziała o czymś takim jak "choking game".
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 3 Marzec 2010, 17:50, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum