Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 8 Marzec 2010, 18:08
dlaczego anty?
napisałem że nie widzę różnicy i że na filmiku jest ten sam problem co u mnie - a nie że gra jest do dupy
kołcz, nie wysuwaj takich oskarżeń, bo zaraz znowu Sokół zacznie swoje.
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 8 Marzec 2010, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 8 Marzec 2010, 18:11
Mam wrażenie, że szczyty fale w wersji imroved są bardziej ostre. Ale różnicy w zasadzie nie ma, albo ja ich nie doceniam
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#11 Wysłany: 8 Marzec 2010, 21:04
PL_fox6 napisał/a:
dlaczego anty?
napisałem że nie widzę różnicy i że na filmiku jest ten sam problem co u mnie - a nie że gra jest do dupy
kołcz, nie wysuwaj takich oskarżeń, bo zaraz znowu Sokół zacznie swoje.
nie no fox bez obrazy nie chciałem cie urazić po prostu dobrze się czyta twoje posty hehe podro
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
gra naprawde graficznie powala spojrzcie na pierwszy filmik ja mam problem tego typu ze woda nie splywa po pokladzie tylko jakby caly czas wissiala i ta mgla ze srub sie nie rusza tylko jakby klatka po klatce idzie a u siostry na ati nie ma tego co jest pomocy prosze bo juz nie mam sily
Łukasz SH weź może tak jak ci Storm87 w innym temacie napisał - napisz do Cenegi niech coś robią, kasę za coś biorą prawda.
I faktycznie sprawa może leżeć po stronie kodeków.
Faktycznie może ktoś ma podobną grafikę do twojej i może da numer sterów.
Nic na siłę, nie ma sensu sobie psuć pierwszego wrażenia. Więc spokojnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum