Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#4 Wysłany: 19 Marzec 2010, 17:34
Miałem okazję pograć w ten tytuł w poprzedni weekend... Co mogę powiedzieć: kampania singlepalyer jest dosyć różnorodna, ale stosunkowo krótka (do ukończenia gry wystarczą dwa popołudnia, eksperci skończą ją w jedno). Niekomplikowana fabuła i pełna liniowość w trybie kampanii jest za to rekompensoawa niesamowitymi wrażeniami jakie daje rozgrywka multiplayer. To właśnie w tym aspekcie gra pokazuje swój pazur. Czasami brak słów żeby opisać to co się dzieje na ekranie: efektowne zniszczenia budynków i lokacji naprawdę robią wrażenie. Tytuł ewidentnie adresowany do miłośników gier multi, takich jak chociażby seria Call of Duty Modern Warefare.
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
To może ja coś skrobnę w tym temacie:)
BC2 mam już od wersji BETA, teraz naturalnie pełną PL wersję. Zacznę najpierw jednak od tego, iż jestem oczywiście fanem symulatorów okrętów podwodnych, toteż sh5 również już gości w mej kolekcji. W serię sh grać uwielbiam, szczególnie multi jednak..ostatnimi czasy zdecydowanie skurczył mi się wolny czas, a jeśli go już mam to o różnych porach więc zwyczajnie na sh głównie w multi niestety w większości odpadam. Dlatego też postanowiłem dorwać coś fajnego, gdzie można wykorzystać chwilę wolnego czasu bez umawiania się na godziny itp i ta właśnie gra spełnia te zadanie - uwierzcie mi - w 150%....
Jest GENIALNA w trybie multi, w sigla zagrałem z 15min i pomimo że również wciąga jest dosłownie 1% tego co się wyrabia na serwerach.
Fantastyczne efekty wybuchowo- rozwałkowe:) Dosłownie prawie wszystko można zniszczyć, kapitalna fizyka i mechanika gry.
Współpraca w team'ach,różne klasy żołnierzy, mnóstwo broni, niesamowita akcja. Nie ma dosłownie sekundy aby się zastanawiać, tu trzeba non stop działać, być w ciągłym ruchu. Do tego dochodzą pojazdy, wiele pojazdów którymi można pojeździć! Sam wcześniej nie byłem fanem tego typu gier, ale przy tej czuję, że każda spędzona minuta jest wykorzystana na maxa. Jeśli ktoś się zastanawia czy kupić odpowiem - BEZ DWÓCH ZDAŃ.
Gra mz nie ma wad, grywalność znakomita,grafika i dźwięki wyśmienite, mnóstwo serwerów o "różnych stopniach trudności" ( z różnymi ustawieniami pomocy itp), non stop serwery pełne graczy, kapitalny PL dubbing (mimo iż nienawidzę Pazury to tu zwracam honor, kapitalnie podłożył głos), okrzyki w stylu: "ku.. zaj... tych sku..." mimo iż są very bad to...dodają ogromnego wojennego klimatu!
Podsumowując: nawet jeśliby ta gra kosztowała i 250 to na prawdę WARTO.
Pozdrawiam:)
PS. Mój nick w grze to: kolosm_pl (gram z oznaczeniem SRPL)
Fox hehe, gdybym miał tyle nadto, to bym ci fundnął:) A tak na poważnie, nikt kogo choć w małym stopniu kręcą potyczki w multi (32os max na serwerze) nie będzie zawiedziony. Piszę to bo pewnie są osoby, które się wahają, dlatego też ręczę, iż będą grą zachwycone:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum