Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Krzysztof
Wiek: 36 Dołączył: 18 Sie 2007 Posty: 56 Skąd: Nowe Miasto nad Wartą
#1 Wysłany: 15 Marzec 2010, 19:53 Problem sh3 gwx-gwx 3.0
Witam Ponownie
Mam do was zapaleni podwodniacy kilka pytań
1.Skad Sciągnąć GWX3.0
2.Skad wziaśc do niego spolszczenie
3.Czy instalowac to na czysta gre bez patcha 1,4?A jesli juz to z kad mozna sciagnac tego patcha czy musze dodatkowo cos doinstalowac Jakieś patche itd?
Czym różni sie Sh3 gwx od gwx 3.0
I jeszcze jedno pytanie dawniej jak grałem w sh3gwx to gra wczytywala sie elegancko A teraz gdy tylko chce juz wejsc do patrolu to wywala mi do windowsa i pisze sh3 musial zostac zamkniety czy moze to bym spowodowane brakiem patcha 1.4?
dodam ze kompa mam dosc dobrego sh4 i 5 chodza bez problemu ale 3 jest najlepsza tylko nie chce mi dzialac Pomocy.
Jesli to nie problem to prosze o linki do plików
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
3.Czy instalowac to na czysta gre bez patcha 1,4?A jesli juz to z kad mozna sciagnac tego patcha czy musze dodatkowo cos doinstalowac Jakieś patche itd?
Czym różni sie Sh3 gwx od gwx 3.0
Tak. Patch jest wymagany.
A możesz rozwinąć to pytanie? Chodzi ci różnica między GWX1.0, a GWX 3.0? Za dużo tego, aby wymieniać. Dość, ze to rozwinięcie (i to spore) tego, co było dawniej.
Imię: Krzysztof
Wiek: 36 Dołączył: 18 Sie 2007 Posty: 56 Skąd: Nowe Miasto nad Wartą
#4 Wysłany: 15 Marzec 2010, 21:28
Chodzi o gwx 1.0
Sciaglem patcha ale gdy proboje go zainstalowac to zonk wyskakuje ze jakis tam plik sie nie zgadza.chodzi mianowicie o plik stuckas cos tam on znajduje sie w data.
Problem pojawia sie gdy na czystego sh3 zainstaluje gwx 1.0 i naloze na niego łatke 103 to jak wlacze patrol to do windy mi wywala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum