Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 29 Kwiecień 2010, 13:38 Brak określonych wytycznych misji
Mam taki problem
Jak włączam grę, wybieram kampanie na domyślnym profilu to w momęcie rozpoczęcia touriala, po zatopieniu wyznaczonych statków polskich, i po powrocie do Kiel, w momęcie rozpoczęcia misji Brytyjskie wody przybrzeżne nie mam sprecyzowane co muszę wykonać.
po zatopieniu ok 50k i powrocie do Kiel, nie mogę wybrać zakończ patrol tylko aktywne mam uzupełnij zapasy i anuluj
Przy wyjściu z misji
mam w zadaniach
Inwazja na Polskę i operacja Wus....cośtam jako nie wykonane
natomiast w momęcie gdy rozpoczynam grę z pominięciem touriala wszytko jest ok
mam zaliczoną inwazję na Polskę
i wytyczne do wykonania misji brytyjskie wody przybrzeżne czyli zatop 25k
Gram na modach redykujących ilośc tonażu w misjach
sokół dobrze mówi sprawdz bo możliwe że przenieśli cię do innego portu jak tak to bendziesz miał na mapie pokazane . nad portem bazującym powinieneś mieć taki znaczek niebieskiego u-boota w takim prostokącie tyle że troche przekręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum