Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 10 Maj 2010, 18:31 Wykrywanie samolotów
Mam prośbę czy napisze ktoś jak i co zrobić żeby oficer wachtowy tak szybko nie meldował wykrycia samolotu, bo jak dla mnie to ma strasznie sokoli wzrok,no wiem chwała mu za to ale chyba traszkę przesadza
Każdy samolot da się zestrzelić po spełnieniu dwóch warunków:
Po pierwsze PRIMO: trzeba trafić
Po drugie PRIMO: samolot musi być w zasięgu Twojej broni pokładowej.
Ot i filozofija
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#8 Wysłany: 25 Wrzesień 2013, 19:25
bo... mądry kapitan u-boota nie walczy z samolotami, tylko bierze nura! proste i logiczne. Powinni zwiększyć skuteczność samolotów ;D gryzienie do śmierci i to ekspresowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum