Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Patrol dosyć spokojny już po chwili zauważyliśmy dymy konwoju na horyzoncie.Skradałem się jak kot aby jak najbliżej podkraść się i zająć dobre miejsce do ataku już mijałem jakiś mały kuter gdy coś wybuchło
Widocznie czyjaś torpeda wybuchła nie dosięgając celu więc myślę niema co się już skradać pierwszy cel ore carier pierwsza poszła po chwili wybuch ale ten płynie dalej więc dałem repetę dostał jednak nie ma ochoty tonąć.Po chwili już miałem odpalić kolejną torpedę jednak okazało się to już zbędne frachtowiec powoli pięknie schodził w otchłań.Kolejny cel Tankowiec dostał jedną i zatonął, posłałem dwie do Large Merchanta jednak to Kapitan Petryko posłał go na dno szkoda tylko że i on został wykryty i zatopiony.Nie znam kolei losu Kapitana Iroks'a wiem że walczył ale czy został zatopiony ? rozłączyło go i nie pojawił się już .
Pozostałem ja oraz Harpe posłałem torpedę do Tankowca oraz Cargo,ten pierwszy wyleciał z hukiem w powietrze ten drugi płonąc i dymiąc odpłynął Na koniec uszkodziłem kolejny T3 jednak nie byłem w stanie dokończyć przez pudło Odpływając już od konwoju daleko za rufą słyszałem szalejącą eskortę , wybuchy bomb i głuche odgłosy pękających wraków na dnie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum