Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 23 Maj 2010, 22:04 Patrol nr 117 - "Konwój na Maltę"
Patrol nr 117 - "Konwój na Maltę"
Godzina losowania: 20:00
Start serwera: niedziela 23.05.2010, godz: 20:00
Cytat:
Konwój na Maltę
(MALTA CONVOY)
1942.04.14 / 06:00
u-boats: VIIC/41 1942 all players
crew: veterans all players
game time: 2 hours max
game level: 100% realistic
(lower levels for noobs only)
minąłem grupę bojową - zostawiłem ją innym. Tes z Gregorym zatopili Kenta, zaś sOnar wpakował 3 torpedy w lotniskowiec, który jednak majestatycznie odpłynął, zostawiając za sobą DDeki, które zatopiły sOnara.
Minąłem eskortowce i zaatakowałem konwój. Zmarnowałem 3 torpedy, zanim nie spostrzegłem się, że nie włączyłem TDC . Potem już było troszkę lepiej i na dno posłałem dwa statki i niszczyciela. Konwój szybko płynął i wkrótce zostałem sam.
Petryk, Tes, oraz Harpe zostali zatopieni w trakcie ataku na konwój.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum