Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Darek
#1 Wysłany: 13 Maj 2010, 19:31 Gdzię ten patch?
"PATCH dostepny w naszym dziale DOWNLOAD"???
Gzie ten patch w dziale download?
Jak na razie to w dziale download jest patch do Silent Huntera 5 w wersji 1.1.5.
A gzie wersja 1.2 w dziale download?
Ostatnio zmieniony przez Darek200364 13 Maj 2010, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 13 Maj 2010, 19:46
A kto powiedzial ze PATCH ma nosic nazwe kodowa 1.2??
#3 Wysłany: 13 Maj 2010, 20:04
Sama logika nakazuje.
Tym bardziej że przed i po wydaniu ostatniego patcha nazywanego wszędzie 1.2 po odpaleniu gry wcześniej, z wgranym ostatnim patchem ukazuje się w menu gry iż gramy właśnie w wersję 1.1.5
Inaczej robi się bałagan, a jeśli nie to równie dobrze patch może nosić oznaczenie trzy iks do kwadratu lub potęgi entej.
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 13 Maj 2010, 20:06
Jesli masz z tym problem to napisz do UBI zeby numerek patcha zmienili na 1.2 tymczasem jak sama LOGIKA nakazuje, skoro byl PATCH 1.1 a po nim nic nie zostalo wydane tylko nagle pojawil sie PATCH 1.1.5 oznacza to pewnie, ze jest PATCH dlugo przez wszystkich wyczekiwany
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#7 Wysłany: 13 Maj 2010, 21:12
Mój błąd - podałem sam link bez rozpakowania i sprawdzenia a cóż to takiego, najwidoczniej link był nie do tej wersji patcha co myślałem. Proszę o wybaczenie za zaistniałe nieporozumienie.
Zaraz błąd zostanie naprawiony.
#9 Wysłany: 14 Maj 2010, 09:09
Według mnie pojawił się błąd w informacji o najnowszym patchu ( niestety miałem rację, choć wcale mi na tym nie zależało ) i chciałem tylko sprawę wyjaśnić. I gdyby nie moje chodzenie po dziwnych stronach i tworzenie dziwnych wątków być może część graczy która chciała grę uaktualnić miałaby problemy. I to dla nich chociażby warto było zwrócić uwagę na ten wątek, więc po co te złośliwe uwagi? kto chce robić update gry poprzez serwer wydawcy gry, bardzo proszę, ale była część graczy i zapewne dalej jest ktora skorzysta z naszego serwisu, i jak już pisałem, chociażby dla nich samych warto było zwrócić uwagę na tę sprawę Drogi Panie ze Swinoujścia.
Bo tak zdaje się to miasto dziś się nazywa.
Ostatnio zmieniony przez Darek200364 14 Maj 2010, 09:16, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Olaf Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 01 Lis 2005 Posty: 54 Skąd: Katowice
#11 Wysłany: 25 Lipiec 2010, 16:20 Re: Gdzię ten patch?
"A gzie wersja 1.2 w dziale download?[/quote]
Prościej użyć SH5\Support\Gameupdater\gu.exe
Ja tak zrobiłem i mam Święty Spokój. Nie chodzę po dziwnych stronach
i nie tworzę dziwnych wątków.
Pozdrawiam"
- cytując kolegę...
Ja teraz też mam już święty spokój. To najpewniejszy sposób na sprawdzenie aktualności gry.
Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłem.
Swoją drogą zawsze ma się pewność, że gra jest aktualna.
Ostatnio zmieniony przez Olaf 25 Lipiec 2010, 16:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum