Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Gra ono 24 godziny na dobę utwory ze sceny. Odtwarza je losowo więc repertuar jest ciekawy i niepowtarzalny...
Ja osobiście słucham tego radyjka ile mogę. Za starych dobrych czasów jak modules.pl oferowała ZIPy w kodzie HTML pobrałem sobie zestaw modułków z tej strony.
Zbieram moduły z różnych stron - na dzień dzisiejszy mam jedną z największych kolekcji modułów na świecie które są zupełnie darmowe i arcyciekawe
Obecnie mam ich aż 5038... i nie ukrywam - ciągle szukam nowych
Może i Wy załapiecie bakcyla... gorąco polecam www.modules.pl !
Imię: Adrian
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2010 Posty: 13 Skąd: Kętrzyn (Mazury)
#5 Wysłany: 15 Październik 2010, 14:08
Powiem Ci, że mnie mocno zainteresowałeś tym tematem i jak tylko do domu pojadę to zaraz zaciągnę moduły i program odpowiedni do nich (nie lubię WinAmpa), a znalazłem z kolei program specjalnie stworzony do tego typu plików: MODPlug Player.
Szkoda, że foobar nie obsługuje .mod
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum