Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
jeden z moich problemow jest uzupelnienie torped.Po zatopieniu i zaliczeniu kilku celow w grze kariera, otrzymuje nowe rozkazy.Jednak nie mam juz torped.Amunicja do dziala tez na ukonczeniu.Jedynym rozwiazaniem jest powrot do bazy, jednak kiedy klikam refit, otrzymuje tylko amunicje przeciwlotnicza i do dziala pokladowego, torped jak na lekarstwo...zna ktos z was ten problem? dzieki z gory.
ps. gram angielska wersjawolves of the pacyfic
Hm, bardzo dziwne.
Kilka razy byłem zmuszony do zawijania do portu w celu uzupełnienia zapasów, ale nigdy nie spotkałem się z takim problemem.
A czy grasz na czystej wersji SH4? Może masz jakieś mody zainstalowane?
W jakim porcie pobierałeś zaopatrzenie?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#3 Wysłany: 18 Październik 2010, 19:11
tylko z niektórych portów otrzymujesz torpedy i naprawe u-boota oraz możliwośc rekrutacji marynarzy na pokład a na nie których możesz uzupełnić te inne zapasy np paliwo
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Robert
#4 Wysłany: 18 Październik 2010, 19:14
PL_Daritto napisał/a:
Hm, bardzo dziwne.
Kilka razy byłem zmuszony do zawijania do portu w celu uzupełnienia zapasów, ale nigdy nie spotkałem się z takim problemem.
A czy grasz na czystej wersji SH4? Może masz jakieś mody zainstalowane?
W jakim porcie pobierałeś zaopatrzenie?
Nie mam nic zainstalowanego,wszystko ladnie chodzi,moze powinienem 'cos' zainstalowac, szkoda mi zaczynac nowa 'stara' misje w te deszczowe wieczory. Co do zaopatrzenia poplynalem do Midway, a nastepnie do Pearl Harbour ale tam tez nic...dzieki za szybka odpowiedz 8)
Cóż, wcześniej jeden z użytkowników zaproponował rozwiązanie. Ze swojego doświadczenia nie jestem w stanie tego ani potwierdzić, ani zaprzeczyć.
Jeśli grasz w czystą wersję to znaczy, że jest to wersja 1.4. Może zastanów się nad instalacją dodatku U-Boat Mission a następnie mod Trigger Maru Overhauled 2.0(TMO 2.0)?
Myślę, że znacznie urozmaici grę oraz dostarczy o wiele więcej wrażeń niż surowy SH4. W razie pytań związanych z modowaniem polecam lekturę naszego forum bądź śmiałe pisanie postów z zapytaniami
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum