Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#1 Wysłany: 8 Listopad 2010, 18:03 Zapraszam na dłuższa misje
Zrobiłem niepowtarzalna misje która jest obliczona na 3-4 godziny grania. W sumie to zrobilem ja juz dawno a teraz w wolnym czasie udoskonalam. Niepowtarzalnosc polega na wielu czynnikach losowych. Mod UTW niewspolpracuje z tymi opcjami i ogołnie ma sporo wad więc gram to na wersji czystej. Gry sa otwarte dla ludzi z zewnątrz, ale tam trudno o doswiadczonych graczy, więc najlepiej sie umówic przez to forum.
Mam juz dwie takie misje, cała zabawa polega na długim podejściu, wyszukaniu celów i sporej ich ilosci oraz róznorodności.
Dajcie znac kto sie na to pisze i jakie terminy pasują, mysle że najblizsze swieto w czwartek to dobra okazja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum